2777
2789

الان هم یکی پیدا شده هم من دوستش دارم هم اون.چرا نمیشه؟ تاپیک قبلیم گفتم علتش رو.دوستای ناباب و خلافکار داره.کاش اونارو ولشون کنه.منم دلم میخواد خوشبخت بشم.

دوست داره؟

باور نکن

تو چشات زل زد

گریه کرد

خندید

ذوقی شد

قربون صدقت رفت

کادو گرفت

گل گرفت

فداکاری کرد

تورو به همه معرفی کرد

تورو به همه نشون داد

و....

باوررررزر نکنننننن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پارسال یه خاستگار بود که خانوادش یکم مخالف بودن بعد یهو همچی بهم خورد، احساس میکنم خانوادش دعایی چیزی گرفتن اخه قبل از اون تک و توک خاستگاری بود ولی بعد از اون هیچ خبری نشد یدونه هم نیومد

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
دوست داره؟باور نکنتو چشات زل زدگریه کردخندیدذوقی شدقربون صدقت رفتکادو گرفتگل گرفتفداکاری کردتورو به ...

حتی افتاد پات تو رو بزد سر خاک عزیزترین کسش به خاکش قسم خورد کع دوست داره و دلتون نمیشکنه

باوز نکن

رفتارش بامن خوبه خداروشکر.ولی دوستاش رو ول نکرده.

باور نکن

باور نکن

باور نکنننن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
حتی افتاد پات تو رو بزد سر خاک عزیزترین کسش به خاکش قسم خورد کع دوست داره و دلتون نمیشکنهباوز نکن

دقیقا

بیشرفای دوعالمن

چرا مخالف بودن؟

دوس داشتن دختر فامیل بگیرن

اینکه بهم خورد مهم نیست، میگم نکنه دعا گرفتن که دیگه هیشکی نیومد

اگه دعا گرفتن نمیبخشم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
دوس داشتن دختر فامیل بگیرناینکه بهم خورد مهم نیست، میگم نکنه دعا گرفتن که دیگه هیشکی نیومداگه دعا گر ...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14357436

عزیزم میشه این تاپیکو گزارش بزنی لطفا🥲