2777
2789

من یکی رو خیلی دوست دارم اونم دوستم داره.همه چیزش خوبه ها.اخلاقش و رفتارش بامن.خداروشکر بهم بی احترامی هم نکرده.ولی به خاطر اینکه رفیق های ناباب داره میخوام ولش کنم.چندبار بهش گفتم این دوستاتو ول کن.اینا دوستای واقعی نیستن.ولی انگار نمیتونه ولشون کنه.منم بهش گفتم یا من یا دوستات.اگه اونارو میخوای من میرم.آخه اگه دوست خوب بودن یه چیزی.ولی دوست خلافکار آخه چه فایده ای داره.به جز اینکه زندگیت رو داغون کنه.

اره شده 

به خاطر مادرش و مادرم ، کاملا سیف کات کردیم 

و کار تو هم بسیار درسته حتی اگر در بهترین شرایط باهم ادامه ام بدین مرد رفیق باز میپوکونتت

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اره شده به خاطر مادرش و مادرم ، کاملا سیف کات کردیم و کار تو هم بسیار درسته حتی اگر در بهترین شرایط ...

کاش میتونست ولشون کنه.ببین اگه دوستای خوبی بودن مشکلی نداشت.ولی بهش میگن برو خلاف کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا دو بار این کارو کردم یه بار بخاطر مامانش که تو خواستگاری فکر میکرد من پسرشو گول زدم و میخوام خودمو بندازم بهشون حتی یک کلمه حرف نزد چایی و پذیرایی و هیچی هم نخورد بی شرف منم قید پسرشو زدم البته دوست نبودیم همکلاسی بودیم 

یه بارم بعد هفت ساااال قید عشقمو زدم بس که فکر میکرد تا ابد من باید منتظرش بمونم و اذیتم کرده بود با اینکه خییییلیییی عاشقش بودم خدارو شکر تونستم ولش کنم 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

اگه به عقل الانم بودم وارد هیچ رابطه ای جز ازدواج نمیشدم خیلی تو دوستیم تو اون هفت سال نابود شدم از نظر روحی مثلا عاشق هم بودیم همش حرفای عاشقانه و اینا ولی تهش چی ؟ 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
آره دقیقا دو بار این کارو کردم یه بار بخاطر مامانش که تو خواستگاری فکر میکرد من پسرشو گول زدم و میخو ...

من اگه دوستاش خوب بودن برام مهم‌نبود.آخه دوستای خلافکار داره حالا اینم هیچ بهش میگن برو خلاف کن.آخه اینم یه حرفایی میزنه که میگم وسوسه میشه و اینکارو میکنه.من تحملش رو ندارم.