2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینجاست که جامعه توقع داره باهمه دوست باشیم و راحت ارتباط برقرار کنیم

من خیلی سختمه با کسی راحت ارتباط برقرار کنم 

اصلا کلمه کم میارم برای صحبت کردن 

ولی باید درست شه😞

خانم دکتر آینده ؛)

چجوری میشه یکم بیشتر توضیح بدی

شوهر من اجتماعیه. برون گراست. من کاملا برعکس.  کل بحثای بینمون فقط بخاطر این موضوعه. من ن میتونم راحت باهاش برم تو جمعاشون. ن با دوستاش رفت و امد کنیم. ن حتی خونه پدر و مادرش راحت باشم.  این فقط خلاصس ک میگم 

ب حدی سخته که رفتم دکتر.  بهم ی قرص داد برای مشکل اضطراب اجتماعی. دوماه خوردم انقد خوب بود

شوهر من اجتماعیه. برون گراست. من کاملا برعکس. کل بحثای بینمون فقط بخاطر این موضوعه. من ن میتونم راح ...

علائم اضطراب احتماعی چیه؟؟

شاید منم دچارشم 

خانم دکتر آینده ؛)

دانشگاه رفتی؟ دانشگاه خیلی تاثیر داره محیطای اجتماعی خیلی تاثیر داره معاشرت با آدمای مختلف ناخودآگاه ...

از مهر اگه خدا بخواد میرم 

از الان نگرانم نکنه تو دانشگاه یا خوابگاه نتونم دوست پیدا کنم 🙂

خانم دکتر آینده ؛)

علائم اضطراب احتماعی چیه؟؟شاید منم دچارشم

تو جمع داغ میشم. عرق میکنم. شکمم صدا میده. میلرزم. حرف میزنم صدام میلرزه. سرم میلرزه.  از جمع ک برمیگردم خونه شب تا صب دلپیچه و سردرد و گردن درد دارم.  معده درد میگیرم.  هووووو.....