2777
2789
عنوان

هر سوالی دارید بپرسید🍷🐈‍⬛🍒🐾

196 بازدید | 30 پست

سلاممم نانازااا🐦‍🔥

خواستم این تاپیک رو بزنم هرکیییی هر سوالی راحب نگه داشتن گربه با اصلاااا گربه ها داره بپرسه😚💕

من کلیی ازشون اطلاعات دارم🍇

تازه خودمم تو خونه سه تا از این خوشگلا رو دارممم🥹🎊

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم

من تازگیا یه گربه ی کوچولو دیدم که اطراف خونمونه چن روزی هست بهش غذا میدم گاها میخوره گاها نمیخوره...

میخوام بدونم زود سیر میشن که این چیزی نمیخوره؟و اینکه اگه غذای مخصوص بخرم براش بعدا بد عادت نمیشه؟جوری که دیگه هیچی نخوره جز اون غذای مخصوص...

چقد براش ناراحتم مامان نداره تنهاس

سلام گلممن تازگیا یه گربه ی کوچولو دیدم که اطراف خونمونه چن روزی هست بهش غذا میدم گاها میخوره گاها ن ...

الهیی عزیزم

فکر میکنی چند وقتشه؟

نه اصلااا 

اتفاقا غذای مخصوص بخری خیلی بهتره خیلی بهتر 

اگر تونستی براش غذا خشک مارک رفلکس طعم بره و برنج بگیر 

هم مقوی هست هم ایرانی نیست

مارک های ایرانی تمام براشون ضرر داره و باعث مرگشان میشه

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

یعنی اگه گیلاس گربه آدم با خودش ببره اینور اونور خوشگل میشه اگه اره امتحان کنم

نه خیلی ترکیب قشنگی هست این استیکر😂😂

بزنی چقدر سیاه و قرمز بهم میان

🐈‍⬛🍒

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

عزیزم منظور از ناناز چیه؟همسرم زیاد بهم میگه ناناز قدیما یه دوس دختر داشت اسمش ساناز بود همش فک میکن ...

والا خودمم نمیدونم😂😂

فکر کنم معنی همون ناز و اینا رو بده😂

مثلا میگن تو جقدر نانازی یعنی چقدر تو نازی 

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

الهیی عزیزمفکر میکنی چند وقتشه؟نه اصلااا اتفاقا غذای مخصوص بخری خیلی بهتره خیلی بهتر اگر تونستی براش ...

خیلی کوچولوی کوچولو هم نیست اما بچه گربه هس ولی برای پریدن از درخت و اینا یکم میترسه همم صداش ضعیفه🥺🥺🥺

من بهش کالباس و سوسیس و ماست دادم ندم از اونا؟