2777
2789
عنوان

زشت نیست من با موی سفید نمیتونم خونه مستقل بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موی سپید هم ممکنه ارثی باشه ، ربط ب سن و ...نداره

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بعد این استقلال رو با پول خودت میخوای داشته باشی کرایه خونت رو از حقوق خودت میخوای بدی؟ یا منتظری برات خونه مستقل بگیرن :/

ی جوری گفتی با موی سپید فک کردم 40 سالت شده 

یعنی مستقل شی؟ بعد برای ازدواج هم می خوای مستقل عمل کنی؟ یعنی خواستگاری نیان از پدر و مادرت خواستگار ...

قیقا اینجا ایرانه و فرهنک خاص خودشو داره فرهنگی که از هزاران سال مونده و ادامه داره 

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
الان سنی هستی ک گرگها عاشق ات هستندمادرت موهای سفیدش از تو خیلی بیشتره

والله همینه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
درآمد خودم نیست ولی پول خودمه . امسال سال چهارممه یه سال دیگه هم هنوز مونده

خب نه کلا دارم می پرسم

حالا فرض کن خونه رو اجاره کردی

از خودت پول و درامد داری که هزینه زندگی رو پرداخت کنی؟ اب و برق و گاز؟ بیمه و رفت و امد؟ هزینه های پزشکی و آموزشی؟ هرینه وسایل خونه و تعمیراتش؟ هزینه بنزین و سرویس ماشین؟

استقلال فقط گرفتن یه خونه جدا نیست. یه پکیج هست. 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!