2777
2789
عنوان

هر سوالی دارید بپرسید🍷🐈‍⬛🍒🐾

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 30 پست

@سارای۷۸‍ 

ببخشید عزیزم ریپلای نمیشد

واییی ننههه اصلا ندهه

خیلی براش ضرر داره 

حالا خدارشکر بهش جیگر ندادی وگرنه فلج میشد 

براش غذاخشک رفلکس کیتن بگیر برای بچه گربه هاست فکر نکنم قیمتش زیاد باشه

ولی من همیشه به این باور دارم هرچقدر به بقیه کمک کنی دو برابرش به خودت برمیگرده

مرسی عزیزم که بهش غذا میدی❤️❤️

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه گربه ها چرا چشمشون خیسه؟ و اگه طبیعیه چطور فرقشو با عفونت چشم بفهمیم

ببین همیشه خیس بودن چشم گربه یه مشکلی داره

ولی امکان داره بعضی اوقات حساسیت فصلی باشه

اگر بخواب دقیق بفهمی چی هست باید بری دامپزشکی

ولی اگر گربه چشماش متورم شده یا قرمزه یا کوچولو شده یا زیاد نمیتونه باز نگه داره یا از دماغش هم ترشح میاد کلسی یا هرپس گرفته

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

درسته نباید بع گربه دست بزنی چون ممکنخ که مریضی سل و موستی داشته باشن؟

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

درسته نباید بع گربه دست بزنی چون ممکنخ که مریضی سل و موستی داشته باشن؟

نه عزیزم اصلاا

جتی اگر یک گربه خیلیی مریض باشه خیلی مریض باز هم مریضی اش رو به انسان منتقل نمیکنه 

سگ منتقل میکنه ها ولی گربه اصلااااا

و سل برای گاو هست

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

نه عزیزم اصلااجتی اگر یک گربه خیلیی مریض باشه خیلی مریض باز هم مریضی اش رو به انسان منتقل نمیکنه سگ ...

جدی یعنی بغل کردن گربه کاملا امنه؟

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

نه کاملا امن نیستچون امکان داره ازت خوشش نیاد و گاز یا چنگ بگیرهولی بله مریضی نخواهی گرفت

اهان مرسی عزیزم

قربونت قشنگم🤍✨💋🫶🏻

فدای شما بشم♡♡

عزیزم درسته می گن گربه ها می پرن بالای میز یا تلویزیون؟اینو تو یه ویدئو دیدم تو اینستا خیلی ترسیدم چ ...

بالای میز که معلومههه

ولی بالای تلویزیون اصلاااا

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

عزیزم درسته می گن گربه ها می پرن بالای میز یا تلویزیون؟اینو تو یه ویدئو دیدم تو اینستا خیلی ترسیدم چ ...

عزیزم اگر گربه میخوای باید خیلی راحبش تحقیق کنی

چون خیلی شلوغی دازن خیلی زیاد

بالای همه جیز رفتن

خیلی چیز ها رو شکوندن و پاره کردن😂😂

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️