2777
2789

طلاقم نمیده تو خونه حبسم  کرده فقط 

وجودم سراسر نفرت و انتقامه ازش 

دلم میخواد داغ یه عزیزی و به دلش بزارم داغ عزیزم و به دلم گذاشت 

من دلم سربلندی پیش خانواده مو ک برام از جون مایه گذاشتن و میخواد اون چون خودش بی خانواده است دلش میخواد سرافکنده بشم ..‌ 

دلم میخواد از زندگیم بره بیرون دعای ذکری بلدین بخونم از زندگیم خودش بره ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دادگاه مهریه بزار اجرا وکیل بگیر بود دوستش ندارم به قاضی بگو مگه نگفتن زن و شوهر همو دوست نداشته باشن عقد باطل نمیخوام تلاشت را بکن اینجوری پیر و کور میشه چقدر عجیبن بعضی از زن ها اصلا نمیفهمت چطور از متنفری و نشستی یه جا فردا اقدام کن فردا ساعت هشت 

🥰🥰

۸ ساله ازدواج کردم اولش نقاش بودن خانوادگی ، انقدر تنبلن یه کار پیدا کردن مجازی ، یکی دوسال خوب بود درامدشون الانم دیگه ریده نزدیک ۴ ساله بخور نمیر زندگی میکنیم ، قبلا میگفت خونه خریدم راحت شدم دل به کار نبستم ، بعد گفت بچه میخام فکرم مشغوله ، بچه دار شدیم الانم تو خونه میخوره میخوابه ، یه قرون کار میکنه ، خون منو کرده تو شیشه ، از صب تاااا شب خونس ، هرروز اعصابمو خورد میکنه ، اشکمو درمیاره دیگه تن بدنم میلرزه ، خودزنی میکنم از حرصم ، وسط گریه هام قهقه میزنم دیگه انقد اعصابم ضعیف شده خدا ازشون نگذره خانواده گوهین ، بی فرهنگ بی اصلات بی شخصیت ، نه تفریح داریم نه گردش ،مثل گربه از اجتماع میترسه ، یبار نیومده بامن خرید ، یبار نرفتیم رستوران ، ۸ سال گفتم بریم شهربازی نبرد منو ، خدا ازش نگذره منکه نمیگذرم ، شور و اشتیاقمو کشته ، امید و ذقمو کشته خدا عوضشو دربیاره

خدا لعنت کنه همچین مردایی رو ، منم انقد دوس دارم طلاق بگیرم ولی ننیتونم انگار دعام کردن زنجیر بستن ب ...

منم دارم با متجاوزم به زور زندگی میکنم دلم پیش پسرعمومه 

برو دادگاه مهریه بزار اجرا وکیل بگیر بود دوستش ندارم به قاضی بگو مگه نگفتن زن و شوهر همو دوست نداشته ...

فکر میکنی از دلخوشی نشستم با بند بند وجودم ازش متنفرم ... جایی هستم ک از همه شون متنفرم.. دلم میخواد جدا شه ازم بره پیش خانواده اش چون لایقش اوناست ن من 

بخدا مجبوری دارم سر میکنم 

امروز صبح حالم خوب بود سر اینکه من رفتم دسشویی بچه نق زده اقا از خواب بیدار شه بمن فحاشی کرد انقد اعصابم خورد شد گریه میکنم با مشت میکوبم تو سرم دیگه روانی شده تو این سن پایینم شوهرم از فردای ازدواج تو خونه بوده با من به همچی دخالت میکنه مث زنا غر میزنه غیبت میکنه ، خانوادشم که نگو گوه گوه مشکلات خودمم تحمل میکنم مشکلات خانوادشم تحمل میکنم خسته شدم دیگه ، روحیم شبیه زنای ۴۰ ساله شده تو اوج جونیم هرروز گریه میکنم غصه میخورم خودزنی میکنم ، خودخوری میکنم 

چ طوری باید اقدام کنم

من خودم رفتم دادگاه ،کاری نداره برو اونجا ،البته عریضه نویس دارن ،برات مینویسن برگه رو بگیر ببر دادگاه اونجا راهنماییت میکنن پول یه تمر میخواد بعدم میزاریش اجرا ...اصلا وقتی هم نمیبره ..بعد منتظر میشی احضاریه بره واسه شوهرت ..تاریخ تعیین میشه واسه جفتتون ..من اومد در خونه ،گرفتم دادم به شوهرم 😁😂باور نمیکرد میگفت دروغ میگی ،گفتم آره دروغه بفرما 🤣🤣🤣وکیل و هیچی هم نگرفتم پول الکی خرج کنم ..همون اطراف دادگاه عریضه نویسها قشنگ راهنمایی میکنم که چیکار کنی ،نفقه اینام میتونی بگیری ماهیانه اگه خرجت و نمیده 

خدایا شکرت❤

نمیدونم به کی بگم چیکار کنم ، انگار طلسم شدم یجوری به زمدگیم پایبندم با اینکه زندگیم خوب نیست شوهرم خوب نیست ولی انگاردمنو دعا کردن نمیتونم اسم طلاق بیارم خانوادشون تو کار دعا دست دارن خدا لعنتشون کنه

۸ ساله ازدواج کردم اولش نقاش بودن خانوادگی ، انقدر تنبلن یه کار پیدا کردن مجازی ، یکی دوسال خوب بود ...

اینم لم داده تو خونه.. راجع به کارش میگه خیالت راحت ولی میریم فروشگاه نمیتونم حتی مایحتاج زندگی بردارم میترسه کم بیاره ... میگم همه بچه آوردن بعد عروسی  میگه ن من پول ندارم ..میگم کارت و عوض کن میگه ن با همین میلیاردر میشم خیالت راحت .. خدا لعنت کنه همچین مردی ..از خدا میخوام یه دختر مخ شو بزنه کلا از زندگیم گم شه بیرون