2777
2789
دقیقا رو موهام خیلی حساسه که قشنگ باشه صورتم هم گاهی کرم بهش نمیسازه خشک میشه😂 هی باید مرطوب کننده ...

😅😅😅😅هنو گیره چی بزنی خدایی ما خانوما چقدر درگیری داریم🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا پاشدم به چایی بیسکوئیت خوردم،برنج خیس کردم گوشت گذاشتم یخش باز شه ناهار بذارم،شب هم شام خونه مادر شوهریم،از ظهر تا بعد از ظهرم احتمالا یکم تمیزکاری کنم،شوهرمم پسرمو ببره آرایشگاه موهاشو بزنه و ببرش بگردونش تا شب که بریم خونه مادر شوهر،فکر کنم دقیق و کامل گفتم😂

بلندترین فریاد من سکوت من است...
😅😅😅😅هنو گیره چی بزنی خدایی ما خانوما چقدر درگیری داریم🤣

😥😥دقیقا مردا خیلی راحتن بخدا نه ارایشی نه مدل مویی نه درگیر تیپن خیلی واقعا خیلی راجتن خوش بحالشون😂

😥😥دقیقا مردا خیلی راحتن بخدا نه ارایشی نه مدل مویی نه درگیر تیپن خیلی واقعا خیلی راجتن خوش بحالشون ...

بعد رفتن سر قرار هم🤣هی با مو و ارایشت ور میری 

ینی من همش درگیرم پیش شوهرم