2777
2789
عنوان

کاربر آقا بیاد

129 بازدید | 12 پست

با نامزدم قهر کردم سر به داستانی مهم نبود خیلی ولی من دل نازکم بعد دیشب پیام داد جواب ندادم صبح جوابشو دادم که خیلی سرد باهاش حرف زدم بعد آخرین پیامش هم سین نزدم همیشه اخرشب میاد از سرکار پیام میده امشب پیام نداد منم پیام داده بودم جواب آخرین پیامشو پاکش کردم. که نبینه حالا دلیلش چیه ؟ بهترین واکنش چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فارغ ازینکه موضوع چی بوده،

بهتر نیست تو این فرصت با در ارتباط مستمر بودن باهم به دنبال شناخت صحیح از هم باشید؟

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

فارغ ازینکه موضوع چی بوده،بهتر نیست تو این فرصت با در ارتباط مستمر بودن باهم به دنبال شناخت صحیح از ...

خب دنبال شناختیم دیگه ولی این رفتارها تو همه مردا یه معنی میده

خب دنبال شناختیم دیگه ولی این رفتارها تو همه مردا یه معنی میده

با احترام، گمونم تند میرید!! بی اعتنایی با دل‌نازکی فرق داره!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

یعنی الان من بی اعتنا بودم یا اون

میگید جوابشو ندادم، بعد با اکراه و سرد جواب دادم، پاسخ قبلی هم حذف کردم نبینه!! دوباره همون جواب ندادن میشه دیگه!!

طفلی چیکار کنه؟!! والا منم بودم همین مدلی رفتار میکردم

میگید جوابشو ندادم، بعد با اکراه و سرد جواب دادم، پاسخ قبلی هم حذف کردم نبینه!! دوباره همون جواب ندا ...

خب پیامو پاک کردم مال دوساعت پیش بود یعنی فک میکنم از قصد سین نزده بود منم پاکش کردم حس میکنم کار دیشب منو داره تلافی می‌کنه این از چیه؟ مردی که دوست داشته باشه اینجوری رفتار می‌کنه مگه

خب پیامو پاک کردم مال دوساعت پیش بود یعنی فک میکنم از قصد سین نزده بود منم پاکش کردم حس میکنم کار دی ...

مردی که دوستون داره تا آخر وقت سرکار میره!! اومده عرف ترین حالت ممکن شما رو به دست بیاره!! اینا کافی نیست؟!

به دنبال فرهاد نباشید که پی رفتن کوه میرفت، دوست داشتن با فانتزی فرق داره!!

پیش‌تر هم عرض کردم، امروز روز شناخته، نه کودکانه دور شدن از هم که حتی علت ماجرا میگید مهم نبوده!!

امروز باید همو کشف کنید با در کنار هم بودن، نه نظرسنجی که ریتم آقایون چطوریه!!

چالش‌های زندگی واقعی با گفته‌های این مجازی‌ها فرق داره!!

مردی که دوستون داره تا آخر وقت سرکار میره!! اومده عرف ترین حالت ممکن شما رو به دست بیاره!! اینا کافی ...

خب دلیل ناراحتیم حساب کتابی رفتار. کردنشه کاری بخواد انجام بده میگه ما فعلا نامزدیم در حد نامزدی میتونم مثلا برات هزینه کنم فلان همش اینجوری خب من بهم برخورد کسی که ادعا کنه تورو میخواد دلیل رفتار میکنه

خب دلیل ناراحتیم حساب کتابی رفتار. کردنشه کاری بخواد انجام بده میگه ما فعلا نامزدیم در حد نامزدی میت ...

واقعا نمیشه نظر قطعی داد، جزییات و نوع زندگی‌ها و افکار‌ها و ... مهمه !!

دوران نامزدی و شناخت لطف به هردو شماست، آگاهانه بررسی کنید. تنها توصیه اینه که دور نشید چون ازدواج دنده عقب نداره!! امروز رو تصور کنید زوج هستید!! چکار میکنید؟!

امیدوارم هرچه هست براتون خیر و خوبی باشه 🌱