2777
2789
عنوان

خانوما کمک‌کنید🥲

88 بازدید | 7 پست

سلام خانوما میشه کمکم کنید من پریودام همیشه نامنظم بوده و گاهی رابطه جنسی سطحی بدون هیچ دخول و ببخشید انزالی داشتم، شش ماه پیش که پریودم عقب افتاده بود ‌و‌ پریود نمیشدم و از بارداری ترسیده بودم به مدت یک هفته قرص ال دی خوردم تا پریود شم و بعد از یک هفته مصرف قرص رو قطع کردم و بعد از چند روز پریود شدم و پریودم خیلی سنگین بود اما یکی دو بار بعد که پریود شدم خیلی سبک بود و اصلا مثل همیشه نبود زیادم شبیه خون نبود و بعد از اون دیگه پریود نشدم و دوباره رابطه جنسی سطحی بدون دخول داشتم و بعد از اون رابطه که فکر‌ میکنم سه ماه پیش بود پریود نشدم و دوباره ترسیده بودم از بارداری رفتم عرق رازیانه مصرف کردم و با روغن کرچک ماساژ دادم بعد از چند روز ترشحات قهوه ای و خونی شروع شد و چند روز ادامه داشت تا اینکه ترشحاتم تبدیل به خون ریزی های سنگین شبیه خونریزی پریود شد بعد از یه هفته یا هشت ۹ روز تموم شد، بنظرتون این خونریزی خونریزیه پریود بوده؟ بنظرتون دیگه امکان بارداری نیست یعنی ممکنه باردار باشم الان؟😭تروخدا کمک‌کنید

اگر بدونه دخول بوده درصد بارداری کمه 

و اگر اب منعی ریخته باشه روی واژان شما بله ممکنه باردار بشید 

در غیر این صورت خیر شما باردار نیستی فقط ممکن تنبلی تخمدان داشته باشی یه دکتر برو مشکلت حل میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی چک میزدی بعد اقدامات میکردی برا پریودی ولی به نظر شخصی من بارداری نبوده اگه اینطور که گفتی

بیست روز بعد از رابطه بیبی چک زدم منفی بود

ولی شب قبلش اصن خوب نخوابیده بودم همه چی بهم ریخته بود نمیدونم تاثیر داره تو جوابش یا نه اصن حس کردم نمیشه اعتماد کرد بهش واقعا نمیدونم الان اون پریود بود شدم چی بود

اگر نریخته که فک نمیکنم حامله باشی بعد چون گفتی که تاخیر زیاد داشته پریودیت به احتمال زیاد تنبلی تخم ...

اون خونریزی زیادی که داشتم خیالم راحت شده بود دوباره اومدم‌اینجا گفته بودن بعضیا تو بارداری پریود میشن و از این حرفا🤦🏻‍♀️