2777
2789
پنجم دبستان همسایه بودیم همون اوایل ک دیدمش برام خیلی عجیب بود ناهار نون و بستنی می‌خوردن به شدت خسی ...

نون و بستنی😵‍💫😵‍💫

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😉
من از اول عمرم تا الان که 26 سالمه خونه دوستم نرفتم البته دوستیم نداشتم از اول بی حوصله بودم 😂

تو اصن تو یه لول دیگه ای عزیزم🤣❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ابتدایی بودم یه دوستی داشتم ک کنار دستم می نشست و تقریبا همسایه بودیم . یه وقتایی ک میرفتم خونشون ...

واقعا محبت کردن هیچ هزینه ای نداره وای خیلیامون حسرتشو میخوریم

تفاوته فرهنگ‌نبود تفاوت توی محبت کردن بود .دانشجو بودم رفتم خونه دوستم وقتی دیدم موقعی که پدره خانوا ...

منم دوست دارم ولی نمیتونم 

دوس دارم برم استقبال همسرم ولی همسرم معمولا با دعوا میاد خونه از طرفی هم خودم این چیزا رو ندیدم سخته برام 

واقعا محبت کردن هیچ هزینه ای نداره وای خیلیامون حسرتشو میخوریم

واقعا ولی الان تمام هدفم اینه ک یه خانواده سالم برا بچم مهیا کنم ،انشالله هر وقت خدا بهم داد

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

دبیرستان بودم لنگ ی لقمه نون بودیم توخونه داغون. رفتم خونه دوستم کاخ بود انواع خوراکی ها دسرها حس غ ...

عزیزم ان شالله خدا از همه چی بی نیازت کنه

رفتم خونه ی دوستم فکر نمیکرذم اینقدر فقیر باشن باباش کارگر بود با لباس خاکی اومد خونه سیب زمینی ابپز ...

اخی چه مامان مهربونی ❤️

منم دوست دارم ولی نمیتونم دوس دارم برم استقبال همسرم ولی همسرم معمولا با دعوا میاد خونه از طرفی هم خ ...

منظورت چیه که با دعوا میاد؟ ینی چجوری؟ اصلا چه دلیلی داره از راه نرسیده با توپ پر و دعوا بیاد

چشم به راه...
تفاوته فرهنگ‌نبود تفاوت توی محبت کردن بود .دانشجو بودم رفتم خونه دوستم وقتی دیدم موقعی که پدره خانوا ...

میدونم  دقیقا چ حسی داشتی 🥲

رفتم خونه ی دوستم فکر نمیکرذم اینقدر فقیر باشن باباش کارگر بود با لباس خاکی اومد خونه سیب زمینی ابپز ...

ای جانم چه مادر نازنینی .خدا حفظش کنه ،کاش اینجور آدما بیشتر باشن میونمون

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

منظورت چیه که با دعوا میاد؟ ینی چجوری؟ اصلا چه دلیلی داره از راه نرسیده با توپ پر و دعوا بیاد

کلا با ناراحتی میاد خونه هرررر روز به ی دلیل 

مثلا میاد میگه مگه نگفتم فلان کار رو بکن 

خیلی سعی کردم بهونه دستش ندم ولی خب هر روز یه آشوبی به پا میشه سر همه چی ایراد میگیره والا دیگه ذله شدم 

کلا ازادتر بودن تو مسئله حجابمن خانواده ی سخت گیری داشتم چون بابام بد دل بود(الان دیگه نیست) شاید به ...

واقعا تا ی هفته تخم‌مرغ روز زمین بود؟؟🤣🤣🤣گذاشتن یادگاری بمونه🤣

قشنگ همه باهم وضو گرفتن رفتن وایسادن پشت سر پدربزرگش نماز خوندن بعدش هم دعا کردنحس خوبی گرفتم ازشون� ...

همونجا بود ک ایمان اوردی خخخ

خونه ی یکی دیگه از دوستام رفتم پدرش خلبان پرواز های خارجی بود یه عالمه شکلات های خارجی داشتن خونشون ...

کاش هیچ وقت نمیرفتی خخخخخ