2777
2789
کلا با ناراحتی میاد خونه هرررر روز به ی دلیل مثلا میاد میگه مگه نگفتم فلان کار رو بکن خیلی سعی کردم ...

باید ریشه یابی کنی دردش از کجاس

امتحان کن از این ب بعد تمیز و مرتب و عطر زده برو استقبالش بغلش کن بوسش کن بعد از یه هفته ببین بهتر میشه یا نه. شاید جواب داد

اگرم پس زد روز اول و شروع کرد باز به غر زدن بگو باشه عزیزم بزار خستگیت در بیاد با هم حرف میزنیم. 

امتحان کن شاید با استقبال با نوازش و بیشتر بودن رابطه اخلاقش درست شد ان شالله. روی بعضیا جواب میده. بعضی وقت مردا از سر نیاز به محبت غرغرو و بداخلاقن

چشم به راه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ریشه یابی کنی دردش از کجاسامتحان کن از این ب بعد تمیز و مرتب و عطر زده برو استقبالش بغلش کن بوس ...

والا کلا همیشه مرتب و تر تمیزم تو خونه روزی یکی دوبار دوش میگیرم ولی کلا ها برای من بداخلاقه

واقعا تا ی هفته تخم‌مرغ روز زمین بود؟؟🤣🤣🤣گذاشتن یادگاری بمونه🤣

ببین تخم مرغ خشک شده بود

جسبیده به سرامیک بود به سرامیک

واای زیر کابینت رو دیدم اصلا دیدم یه اکه سیستم دیگست

یه سری موجودات دیگه اونجا زندگی ساخته بود 

💍♥ i said yes 

والا کلا همیشه مرتب و تر تمیزم تو خونه روزی یکی دوبار دوش میگیرم ولی کلا ها برای من بداخلاقه

خشم درونیشِ عزیزم ، یا ریشه یابی کن یا رفیق شو یا از در دوستی وارد شو ،خلاصه ک قلق دارن  هر مردی یجوره

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

خشم درونیشِ عزیزم ، یا ریشه یابی کن یا رفیق شو یا از در دوستی وارد شو ،خلاصه ک قلق دارن هر مردی یجو ...

نه می‌دونی با همه‍ههههههه خوبه مهربونه کمک نیازمندان می‌کنه 

ولی برا من و دخترم اصلااااااا فقط دنبال دعواس 

انگار جلو بقیه یه نقاب خوبی داره ولی میاد خونه نقابشو درمیاره

نه می‌دونی با همه‍ههههههه خوبه مهربونه کمک نیازمندان می‌کنه ولی برا من و دخترم اصلااااااا فقط دنبال ...

واااای خدای من میدونم چی میگی .شوهر خاله ی من این مدلیه .برادر شوهرمم همینجور ،بیرون انقده مهربون و شیرررین ،خونه زهرمارن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

نه می‌دونی با همه‍ههههههه خوبه مهربونه کمک نیازمندان می‌کنه ولی برا من و دخترم اصلااااااا فقط دنبال ...

یه توقعی ازت داره که ب زبون نمیاره ب نظرم توجه و محبت بیشتری میخاد احتمالا از مادرشم دریافت نمیکرده پر از خشم شده

چشم به راه...

۷ سالم بود کل بچه ها رفتن تولد دوستم منم دعوت بودم اما بخاطر فرهنگ خانوادم نتونستم برم تا الان که ده سال گذشته خونه ی یه دوستم حتی برای چند ثانیه نرفتم

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️