2777
2789
عنوان

توروخدا چیکااار کنم شوهرم اومد خونه مادرشوهرم فقط داره حرف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 44 پست
فکر کن پسر خودته دوست داری زنشو ببره گردش تو تو خونه تک و تنها بشینی؟البته ن همیشه ها مرد ایرانی اگه ...

باحرفت موافق نیستم 

میدونی چیه کاش تازمانی ک پدرمادرهای پسرازنده هستن زن نگیرن همه کاربراخونوادشون کنن بعدک تموم شدزن بگیرن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خوشم میاد شوهرم با مادرش حرف میزنه اونموقع از خودم راضیم که باعث نشدم میونه مادر پسر خراب نشه باورت میشه؟  تازه اینجوری شوهرم بیشتر بع سمت من میاد و میدونه که من مانع نیستم وقتی میبینم حرف میزنن رومو میکنم اونور که راحت باشن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
حریم خصوصی برای زندکیت قائل نیستی؟؟

رابطه من مامانم مثل دوتا دوست به جا اینکه به دیگران بگم به مادرم میگم چون میدونم تنها کسی که واقعا پشتم

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

رابطه من مامانم مثل دوتا دوست به جا اینکه به دیگران بگم به مادرم میگم چون میدونم تنها کسی که واقعا پ ...

هرحرفی رو که تعریف نمیکنن حتی برای مادر.قطعا که شما هم یک چیزهایی رو برای حریم خودتون نگه میدارین .

هرحرفی رو که تعریف نمیکنن حتی برای مادر.قطعا که شما هم یک چیزهایی رو برای حریم خودتون نگه میدارین .

بله ولی خیلی خوبه ادم با مادر یا پدرش صمیمی باشه چون من راهی دوری هستم باید بدونن مثلا اگه با کسی هستم بدونن با فلان کس هستم که اگه بلایی سرم امد بدونن هرچند که دیگه من دارم ازدواج میکنم عزیزم

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

خب حق داره مادرش منم ریز تا درشت زندگیم به مادرم میگم از روابط و..

کارتون بسیار اشتباهه زندگی دارای چهار چوب هایی هست ک مربوط ب دیگری نیست حتی پدر و مادر 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

منم همه کار کردم از قهر کردن تا قطع ارتباط دیدم آرامش زندگیم رفته هوا 

الان دیگه شل کردم برام مهم نیست

شوهر من در این حده که می‌خواستیم ماشین عوض کنیم همش دنبالش بودیم و بنگاه و اینور اونور یه دفعه همه چی رو ول کرد

هر چی گفتم چی شد جواب خاصی نمی‌داد 

بعد یبار از دهنش در رفت گفت بابام گفته همین ماشین هم بفروشی بهترشو نمیتونی بخری

حالا خودشون چند ماهه ماشین بهتر گرفتن شوهرم اصلا خبر نداشت تا خودش دید