2777
2789

سلام😊

اول از همه یک سوال:ازدواج خوبه❓️

اینجا کیا ازدواج دومشونه❓️

ازدواج اولتون پشیمونید که طلاق گرفتید❓️

مقصر شما بودید یا طرفتون❓️

و یا اینکه اطرافیانتون ازدواج دومشون خوشبخت شدن❓️

اصلا لینجا بعد طلاق آیا به فکر ازدواج دوم افتادین یا نه❓️

چقدر سوال🙄😅ذهنمون درگیره و بیکاریم😊+گفتیم درد و دل کنیم همه ی سختی کشیده و زخم خورده ها🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از دوستام ازدواج مجدد کرده، چند ساله و راضیهولی خب مسلما همه راضی نیستن

انشاالله عاقبت بخیر بشن

چند سال بعد طلاقشون ازدواج کردن؟

قطعا همینطوره هرکس طبق شرایط زندگی خودش نظر میده

شما خودتون متاهلید؟

من خودمم بگم از دوستام دیدم 

یه دوستم با بسر داییش عقد کرد منصرف شد 

تو اقدام طلاق بود ک دوست بسر دوستش گفت میخوامت تا ک طلاق گرفت اون گرفتش تک فرزنده مامان باباش معلم خیلیم عاشقشه 

یدونم دوستم تو عقد طلاق گرفت 

ی مجرد اومد گرفتش از قزوین

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

انشاالله عاقبت بخیر بشنچند سال بعد طلاقشون ازدواج کردن؟قطعا همینطوره هرکس طبق شرایط زندگی خودش نظر م ...

اره عزیزم متاهلم

نمیدونم دقیق چند سال ولی ظاهرا آقا خیلی رفته و اومده تا ازدواج کردن، مادر دوستم رضایت نمیداده، چون هم دوستم یه بچه داشته هم یه تجربه ناموفق، خیلی راضی ب ازدواج دوباره ش نبودن

من خودمم بگم از دوستام دیدم یه دوستم با بسر داییش عقد کرد منصرف شد تو اقدام طلاق بود ک دوست بسر دوست ...

انشاالله عاقبت بخیر بشن عزیزای دل🍃💚🌸

طلاق خیلی سخته از نظرم واقعا🥲🥲🥲

اره عزیزم متاهلمنمیدونم دقیق چند سال ولی ظاهرا آقا خیلی رفته و اومده تا ازدواج کردن، مادر دوستم رضای ...

انشاالله همیشه کنار همسرت حال دلت خوب باشه دور از زندگیت باشه حتی اسم طلاق 

از نظرم سخت ترین شکست توی زندگی طلاقه و فقط کسانی که تجربه کردند میفهمن😇

عزیزم چه سختی کشیده این دوستتون الان گفتین خوبن و راضی