2777
2789

چمیدونم همش ب باشگاه بدنسازی و ماساژ و استخر باشه خیلی برا خودش هزینه کنه اما برا شما دلش نیاد پول بده چیکار میکنین؟اینم بگم نمی‌ذاره بینیمو عمل کنم میگه قشنگه دندونامم کامپوزیت نیست😂فقط بریچینگ کردم یعنی من خیلی مرقوم ب صرفه تر از اون هستم گاهی دلم میخواد جرش بدم من همش تو خونه دارم بچه داری میکنم اون ی زندگی لاکچری داره 🤦🤦🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه میکنیی 

من شوهرم زیاد به خودش نمیرسه من دندونام کامپوزیت هست دماغمو اول که عقد کردیم عمل کردم مربی باشگاهم شیدینگ لب کردم میرم ترمیم لیزر رفتم تو شارژم 

هنوزم راضی نبستم 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا من خودم کامپوزیت و بینیه عملی دارم، ولی اگه نداشتم جررررش میدادم اول من به خودم باید برسم بعد ا ...

مال ما بر عکسه اما بعد از کلی دعوا و اینکه بقیه رو زدم ب سرش اجازه داده عید برم😂

اره دقیقا🤦🤦ببین منم ب خودم میرسم اما چون خیلی ازش سرم دوست نداره بیشتر سر بشم ازش 😅

وقتی میبینی اون خرج میکنه  تو هم سعی کن به خودت برسی در بهترین حالت خودت باسی

من که از این مدل مردا نوشم نمیاد

🤍✨️Hala Madrid