2777
2789

برید و گوشه‌ایی از عظمت ایران رو ببینید!!

هرچه ما رفتیم متاسفانه به جز تابلوهای راهنما کسی نبود شرح کاملی بده برای بخش‌های مختلف.

این اپلیکیشن عالیه و تصویری سه بعدی براساس اونچه امروز وجود داره بهتون میده که شگفت‌انگیز میشه!! به همراه شرح وقایع که صدای راوی هم عالیه...

حتی میتونید در زمانی که اونجایید براساس موقعیت هر بخش توضیحات رو بشنوید!!

نسخه کامل رو من ۴۰ هزار تومن خریدم!!

Persepolis 3D

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سندرمی هست به نام برج ایفل. مربوط به گردشگرانی که میرن فرانسه و بعدش افسرده میشن چون می بینن اون ...

نمیدونم واقعا از یه آثار باستانی به اون قدمت انتظار کاخ رو دارن؟

آثار باستانی از اسمش مشخصه قدیمیه دیگه

وقتی همچین جایی میری حتمااا تاریخچه و اتفاقاتش رو باید بدونی تا هر لحظه تداعی خاطراتی بشه که ندیدیشو ...

واقعامثلامارفتیم منوهمسرم درموردهرکدوم ازکاخ هااطلاعاتمون بزبون میوردیم بچه هامون باذوق گوش میداد ن  چندتاکتاب مرتبط براشون گرفتم اینقدراشتیاق دارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اون بعضیا هیچ چی درمورد تاریخ نمیدونن و بی سوادن واقعا چطوری روشون میشه به همچین جای مقدسی توهین کنن

چه توهینی خوب چندتا سنگه با تاریخ و تمدن ایران وایرانی چه توهینی حقیقت

❤️

نمیدونم واقعا از یه آثار باستانی به اون قدمت انتظار کاخ رو دارن؟آثار باستانی از اسمش مشخصه قدیمیه دی ...

نه انتظار کاخ ندارن ولی بعضیا انتظار دارن اثرات بیشتری ازش مونده باشه مثلاً ۵۰ درصد نه اینکه خیلی تخریب شده باشه 

حالا که اومدی امضامو چک کنی یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرست   

شرط میبندم همینا که سال تحویل میرن حافظیه و وحشی گری میکنن از روی یک غزل حافظ نمیتونن بخونن 

تو برنامه دورهمی یبار اورده بود بالا که از رو دیوان حافظ بخونن 

طرف عود رو خوند عُوَد!!

چه توهینی خوب چندتا سنگه با تاریخ و تمدن ایران وایرانی چه توهینی حقیقت

من نمیتونم تفکر تو رو عوض کنم هرطور دوس دادی فعک کن👍

ولی حق نداری به علایق بقیه توهین کنی مثل اینکه من بگیرم به اعتقادات مذهبیت توهین کنم

من نمیتونم تفکر تو رو عوض کنم هرطور دوس دادی فعک کن👍ولی حق نداری به علایق بقیه توهین کنی مثل اینکه ...

خوب تو توهم داری بمن ربطی نداره فکر میکنی داریم توهین میکنیم خوب سنگ پس چیه پارچه اس 

❤️

یه سندرمی هست به نام برج ایفل. مربوط به گردشگرانی که میرن فرانسه و بعدش افسرده میشن چون می بینن اون ...

وقتی رفتم قلعه بابک 

قلعه میدونی که یه راه داره سه تا پرتگاه تو ذهنم وسایلی که استفاده میکردن و کوه رو تبدیل به پناهگاه و قلعه کردن همه پله ها که فقط یک نفر میتونه ازش رد بشه وحشتناک بود برام 

یه پسری که مادرش اونو شاه تربیتش کرده پرجرات و جسور و وطن پرست

هر قدمی که برمیداشتم رشادتهاش میومد تو قلب و ذهنم و حس غرور داشتم 

بابکی که هیچ کس توان مقابله باهاش رو نداشت 

وقتی خیانت کردن همسرش رو از سمت پرتگاه با پارچه ها هدایت کردن به دامنه کوه ....

جایگاه نگهبانها برای دید زدن همه اینها برام جالب بود و غرور آفرین

سوال زیادی تو ذهنم میومد 

با این دیدگاه بری خیلی چیزها نصیبت میشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عالیه فقط خیلییییییییییییییی گرمههههه و آب اون بالا نیستحتما لباس رنگ روشن و کلاه و عینک آفتابی و دس ...

من فقط ضد آفتاب و عینک دارم. کلاه و چتر ندارم کاش خیلی اذیت نشم

حالا که اومدی امضامو چک کنی یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرست