2777
2789
عنوان

کدوماتون اینجا ازدواج دومتونه❓️راضیید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عقد هم خودم هم همسرم جدا شدیم  ، خیلی خوشبختیم😍

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
تو عقد هم خودم هم همسرم جدا شدیم ، خیلی خوشبختیم😍

عزیز دلم حکمتی توی کار خدا بوده شک نکن✨️

افرین که میگی الان خوشبختیم اگر همه ی ماها از شرایط فعلی زندگیمون راضی باشیم شکر گزار خدا باشیم زندگیمون خیلی قشنگ پیش میره💚

از خدا برات بهترین هارو میخوام✨️💚

عزیز دلم حکمتی توی کار خدا بوده شک نکن✨️افرین که میگی الان خوشبختیم اگر همه ی ماها از شرایط فعلی زند ...

ممنون انشالله شما هم بخت خوبی نصیبت بشه 

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

ازدواج اگه خوب بود همون اولی خوب در میومد 

من کلا مخالف ازدواجم

فلسفه ازدواج از پای بست خرابه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ازدواج اگه خوب بود همون اولی خوب در میومد من کلا مخالف ازدواجمفلسفه ازدواج از پای بست خرابه

عزیز دلم یه چیز بگم...ما انسان ها همیشه برای موضوعات مختلف زمانی که نظر میدیم طبق شرایط زندگی خودمون تحلیلش میکنیم..مثلا کسی که واقعا راضیه میگه اره راضی ام و کسانی که عین من یک بار شکست خوردن فراری ان و یا حالا هر حرفی میزنن که نه ازدواج فلانه بهمانه 

ما انسان ها خودمون مسئول زندگی خودمونیم خودمون باید بهترین تصمیم رو بگیریم بهترین ادم رو انتخاب کنیم🥲

ازدواج اگه خوب بود همون اولی خوب در میومد من کلا مخالف ازدواجمفلسفه ازدواج از پای بست خرابه

فلسفه ازدواج رو از پای بست خراب کردن عزیزم 

از بس اومدن تو سن کم شوهر دادن زن دادن...تا تقی به توقی خورد دوییدن محضر‌...دوییدن دادگاه🥲و اینطور شد که طلاق رواج پیدا کرد شد اب خوردن

عزیز دلم یه چیز بگم...ما انسان ها همیشه برای موضوعات مختلف زمانی که نظر میدیم طبق شرایط زندگی خودمون ...

خب عزیزم اگه اینو میدونی دیگه نظر چرا میپرسی خودت ماشالله عاقل و بالغی 

من کلا با ریشه ازدواج مخالفم اونم تو ایران

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خب عزیزم اگه اینو میدونی دیگه نظر چرا میپرسی خودت ماشالله عاقل و بالغی من کلا با ریشه ازدواج مخالفم ...

چقدر نامهربون عزیزم...اینجا اسمش روشه...سایت تبادل نظر

اومدیم دو کلام حرف بزنیم از تجربیات هم استفاده کنیم نامهربونی و اینکه بزنی تو ذوق یکی چرا؟مثل این میمونه من بهتون بگم فرد عاقل و بالغی هستین اومدین توی سایت چیکار کنید اینجا نظرات مردم بخونید😊یکم مهربون تر لطفا 

بله عزیزم نظرت بسیار محترمه برام چون انسان ها اگر همه شبیه هم با نظرات و سلایق عین هم بودن که همه شبیه هم میشدیم