من پسرم سه ساله و نیمشه از الان برا مهمونی های عید عزا گرفتم خیلی اذیت میشم شلوغ میکنه یه جا نمیشینه همه دعواش میکنن من خیلی ناراحت میشم شوهرمم انگار نه انگار خودم ناراحت میشما طرفم میفهمه ولی واقعا اعصابم خورد میشه اصلا دوست ندارم برم نمیشه هم نرم😔😔😔 کسی راهکار ندارع
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا من میگم برادر خواهر داشته باشه با اونا بازی میکنه کاری ندارع
خواهريا برادر داشته باشه كه خيلي خوبه، اما اصلا اين فكرو نكن كه رفتارش بهتر ميشه يا همبازي پيدا ميكنه و از شيطنتش كم ميشه، تازه اعصاب خورديات شروع ميشه، با هم دعوا و زد و خرد دارن، حسادت دارن،،، اين ميگه مامان آبجي منو زد، اون ميگه نخير اول داداش منو زد،،، مامان بدبختم اين وسط كه طرف كيو بگيره
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اره فک کنم چون خواهرزادمم بچه بود اینجوری بود ولی خوب یه راهکار دارع ندره
من خودم بچه بودم خيلي شر بودم، بچه هامم به خودم رفتن،، اما از نوجووني واقعا آروم شدم، الانم تا كسي پا رو دمم نزاره ، صدام درنمياد، همه ميگن خيلي مظلومي
در كل ميخوام بگم هرچي بزرگتر بشن آرومتر ميشن
بايد نشون بدي كه دوست نداري كسي بچتو دعوا كنه، چون كسي غير از پدر ومادر بچه، حق تربيت و امر و نهي كردن بچه رو نداره
من خودم مهمون میاد خونم کل خونه رو بچش بهم بریزه هیچی نمیگم چرا اول که خودم بچه نداشتم به رو میاوردم ولی خودم بچه دار شدم واقعا درک میکنم و کاری ندارم تمیز میشه دیگه
نه میزبان کاری نداره خونه مادرشوهرم و میگم ما کلا عید ها بیشتر پایینیم با جاریام و خواهرشوهرام جاریا ...
چقد بد .پسرای منم خیییییییییییییلی شلوغن و اذیتای بدی میکنن اما چ میشه کرد باهاشون میسازم هر جا میریم من آماده باشم ی لحظه نمیتونم بشینم. همين دو سه روز پیش رفتین خونه بابام پسر بزرگترم گوشی مامانمو گرفته بود زیر شیر آب میگفت کثیف بود شستمش
آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات
قبلا زياد خونه خواهرم ميرفتم، اما وقتي ديدم دائم به دخترم گير ميده، يا چندبار گفت تو جلسه ساختمون بهمون تذكر دادن كه خانم فلاني ، فلان روز مهمون داشتيد چقدر اذيت كردن، ديگه نميرم، مگر اينكه با اصرار دعوت كنه و برم، سريع هم برميگردم،،، درحاليكه وقتي ميان خونم، كل خونمو پسرش كن فيكون ميكنه، به روم نميارم كه يوقت ناراحت نشه، دندون رو جيگر ميزارم، هيچوقتم هيچجا حرفي نزدم از اذيتاي پسرش،، بهرحال صاحبخونه و ميزبان وقتي مهمون دعوت ميكنه بايد تحملشم بالا ببره، بچه رو كه نميشه بست و بهش گفت يه جا بشين