2777
2789
عنوان

اونایی که بچه هاشون خیلی شلوغن تو مهمونی اذیت میشن میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 15652 بازدید | 67 پست

والا داستان اینکه پسر منم که سه سالشه همین مشکلو دارم تو خونه ارومه و خیلی شیطنت نداره ولی یجا که میرم دیگه اسی میشم از دستش هر چیم باهاش صحبت میکنم انگار کر میشه دور از جونش نمیشنوه.حتی با روانشناسم صحبت کردم کلی راهکار داد که دعواشرنکنید و نمیدونم دستشو چند ثانیه بگیر تو چشماش نگاه کنید بگید نکنه ببرید تو اتاق باهاش صحبت کنید ازش قول نگیرید چون اصلا بچه تو این سن مهنای قولو نمیفهمه خوب من همه اینکارارو انجام دادم ولی باور کنید فقط نیم درصد جواب داد نمیدونم شایدم باید هی تکرار بشه و ما به عنوان پدر مادر بیحوصله ایم.ولی عزیزم بنظرم بچه ها وقتی توذجمع هستن نیاز به توجه دارن و ما هم چون دویت داریم اون چند ساعتی که تو مهمونی هستیم برای خودمون باشیم بهشون بی همجه ایم وداونا واسه جلف نظر اینکارو میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خصوصيت بچه شيطوني كردنه،،، ماها تحملمون كم شده،،، الانم من بچه هامو با همين روحيات ميخوام و ميشناسم  و قبول كردم اگه يه روز آروم باشن همش دنبال دليلم كه چرا چي شده، بخدا نگران ميشم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

من جز اون  دسته ادمایی هستم که بچه های فامیل میان  و خونمو حسابی بهم ریخته  و کثیف میکنن .ولی مادرشون هیچی بهشون نمیگه  و من ناراحت میشم .بنظرم بهتره  مادر و پدر مراعات  صاحب خونه  رو کنند

اصلا خصوصيت بچه شيطوني كردنه،،، ماها تحملمون كم شده،،، الانم من بچه هامو با همين روحيات ميخوام و ميش ...

منم همون جوریم ولی تو جمع وقتی همه سرش داد میزنن همه هم فقط این و میبینن پسرعموش تحریکش میکنه این شلوغ میکنه واقعا ازاردهندس یکی دعواش میکنه برادرشوهرام زبون دارن شوهر من زبون نداره سر همین هیچکی ام برا بچه اش ارزش قایل نیس ادم باید خودش به بچش احترام بزاره که بقیه هم بزارن

من جز اون  دسته ادمایی هستم که بچه های فامیل میان  و خونمو حسابی بهم ریخته  و کثیف می ...

بی تفاوتی پدر مادر خوب نیس اما واقعا نمیشه مهارشون کرد بچه هارو فک کنم شما خودتون بچه ندارین

من بعضی اوقات انقدر یجا میرم اذیت میشم که ترجیح میدم تا بچم بزرگ بشه تو خونه خودم بمونم.میدونید ما مادرا انقدری که از رفتار بچمون ناراحت بشیم از نگاه ها و حرفای دیگران ناراحت میشیم.اینکه برمیگردن به بچت میگن بی ادب یا بی تربیت انگار که مستقیم دارن به من فحش میدن همه زحمتای ادم با این یک کلمه حرف زیر سوال میره.

نمیشه دیر رفت زود اومد بعدم کلی ناراحت میشن اومدی قیافع گرفتی دیر اومدی زود رفتی

چرا ميشه،، وقتي گفتن راحت بگو دليلشو، و بگو كه دوست ندارم به پسرم توهين بشه، كمتر ميرم و ميام تا احتراما حفظ بشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بی تفاوتی پدر مادر خوب نیس اما واقعا نمیشه مهارشون کرد بچه هارو فک کنم شما خودتون بچه ندارین

نه من بچه ندارم  .باز با   هر چیز  میتونم کنار بیام  جز بچه هایی  که  جیش  میکنن😣 و وسایل  خونمو  میشکنن  یا خراب میکنن

واااییی ناراحت نشینا من انقد از این بچه های شلوغ سرتق بدم میاد ک نگو دوس ندارم بیان خونم ببخشینا بعضی مامانا هم انگار هیشکی تو دنیا نزاییده اینا فقط زاییدن هیچی ب بچه نمیگن من تازه عروسم میان خونمو بهم میریزن ب همه چی دست میزنن ی جا نمیشینن بعد مامانه بیشعورش هم هیچی نمیگه بهش.توروخدا بچه هاتونو کنترل کنید میزبان چ گناهی کرده ک باید جور بچه های مردمو بکشه منم دعوا میکنم ولی چ فایده مگه چی میتونم بگم

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
من بعضی اوقات انقدر یجا میرم اذیت میشم که ترجیح میدم تا بچم بزرگ بشه تو خونه خودم بمونم.میدونید ما م ...

واقعا لایک ولی کاش میشد نرفت به خدا من از خدامه نرم الان چندبار من نرفتم مسافرت گفتن باهم بریم گفتم بچه هامون اذیت میکنن اخرم من میشم ادمی که تنهایی رو بیشتر دوست داره واقعا درک نمیکنن

آخرين و تنهاترين راهكار،،، تا بچه هامون بزرگ نشدن هيچجا تو خونه فاميل نبريمشون،،، ترجيحا پارك و شهربازي و سينما و ،،،، حداقل اونجا كسي نيست كه حرفي بزنه

واااییی ناراحت نشینا من انقد از این بچه های شلوغ سرتق بدم میاد ک نگو دوس ندارم بیان خونم ببخشینا بعض ...

عزیزم منم یه روز مثل شما بودم بزار بچه بیاری اونموقعه به این روزات میخندی من بچه یکی دیگه به میز تی ویم دست میزد میگفتم الان جای انگشتش میمونه