2777
2789
عنوان

اونایی که بچه هاشون خیلی شلوغن تو مهمونی اذیت میشن میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 15652 بازدید | 67 پست

میدونین من چی میگم مثلا بچه من داره با بچه شما بازی میکنه بعد یهو دعواشون میشه مطمعنا مقصر جفتشونن مثلا من پاشم بچه شمارو دعوا کنم به جای اینکه بچه خودم و دعوا کنم شما باشین ناراحت نمیشین

من دقیقا پسرم فقط بدو بدو داره و با بچه ها که میوفته ممکنه یه زد و خوردیم بکنه.مثلا چیزی که بیش از حد منو ناراحت میکنه اینکه خودشون میرن برای بچه یه وسیله صدادار میخرن بعد میگن اه بچه صدای اونو درنیار سرمون رفت یا سه چرخه میخرن بعد میگن نکن الان همسایه پایینی میاد بالا خوب برای چی میخرین براش اگه انقدر حساسین اگه به قول خودتون دارین محبت میکنید ما این محبتو نمیخوایم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونین من چی میگم مثلا بچه من داره با بچه شما بازی میکنه بعد یهو دعواشون میشه مطمعنا مقصر جفتشونن م ...

من خودم هیچ وقت هیچ بچه ایو دعوا نمیکنم اصلا خودمو قاطی دعواشون نمیکنم میگم از پس هم برمیان ولی مادرای دیگه چرا خیلی دیدم که بچمو دعوا کردم لدون اینکه کرمی که بچه خودشون ریخته رو ببینن.

من که دیگه خستمه به خدا خونه مامانم میرم اینقد خوبه با پسرخالش بازی میکنه بزنن بخورن بازی کنن کسی کاری به کارشون نداره خودشون حل میکنن این پدر مادرهایی که فک میکنن بچه هاشون طلان بقیه بچه هاشون و از جوب پیدا کردن واقعا ادم دوست داره بگیره خفشون کنه

من که دیگه خستمه به خدا خونه مامانم میرم اینقد خوبه با پسرخالش بازی میکنه بزنن بخورن بازی کنن کسی کا ...

من که با همه قطع رابطه کردم خونه پدر بزرگ مادربزرگاشونم دیگه مجبوریه والا اونم نمیرفتم 

خوبید؟ من مشکل شمارو الان دارم شدییدا پسرم دقیقا مثل بچه شماست الان خیلی ناراحتم تاجایی که از بس کوتاه اومدم با خواهرشوهرام سر اینکه با بچه من دعوا میکنن و حتی میزنن بحثم شده شما چیکار کردید مشکلتون حل شد توروخدا به منم بگید

هرچه خدا خواست همان میشود هرچه دلم خواست نه آن میشود