یه آقایی هست که قبلا توی اموزشگاه میومد و دانشجوم بود و همون زمان یک سیگنالهایی برای ارتباط می داد و بعد قرار به همکاری و کاراموزی من شد که به دلیل جور نشدن پروژه اش میسر نشد. از اونجایی که من برای کار دیگه ای دنبال پروژه ای برای کاراموزی بودم باهاشون بعد از چند ماه تماس گرفتم و ایشون تو دوستاش گشت و یه پروژه رو برای کاراموزی من معرفی کرد. بنده خدا بهش گفتم خودتون باشید منو معرفی کنید اومد یک ساعت هم منتظر من بود که من متاسفانه نتونستم پیداشون کنم و رفته بود و حرف پنو پیش اون مهندس دوستش زد و من فرداش رفتم. دوباره بعد چند ماه یک پروژه دیگه منو معرفی کرد.
بعد دیگه ارتباط خاصی نداشتیم به جز اینکه من چند بار تماس گرفتم که سوال بپرسم گفت از همون مهندسی که معرفی کرده بپرسم و خودش تو این کار نیست و نمی دونه. کل دوره اشنایی از کلاس اموزشگاه تا الان حدود یک سال و نیمه ولی لرتباط خیلی کم و محدود بوده
حالا دیدم استوری گذاشته پدرش فوت کرده منم تسلیت گفتم و فقط ایموجی تشکر گذاشت. حالا به نظدتون برم مراسم خاکسپاری پدرش؟
از طرفی دوست ندارم فکر کنه آویزونش شدم و نیت خاصی دارم. از طرفی هم اگه نرم زشته که انقدر برای من وقت گذاشت دو بار و من بی معرفتی کردم. شما چه جوری فکر می کنید؟