ی ماه دوماه .ساعتها میشینم ب رفتاراش فکر میکنم ذاتا ادم بی معرفت و بی شعوری بود مثلا پدر مادر من هزار محبت کرده بودن بهش ولی پدرم ی مشکلی پیش اومد براش گرفتار شد ی مدت ب دلیل تصادف اصلا این ادم نکرد ی زنگ بزنه بپرسه حالشو.یا یکی از اعضای خانوادم ی پول زیادی بهش داد بعد ی کاری ازش خواست این ب من گفت اگه زنگ برنه دیگه جواب تلفنشو نمیدم.یا هزار جور لطف و خوبی بهش کردم شاید بالای وند میلیارد پولم دستش بود نهایتا میگفت کاااااری نکردی جالب بود برام همین ادم برای ی کار کوچیک از سمت خونوادش رو هزاربار تکرار میکرد ک خوبی کردن بهم لطف کردن .تولداشون رو استوری میکرد ولی سالها تولد منو هیچ کاری نکرد.هیچ معرفت و شعور ارتباط نداشت.ی موجود خودخواه بی چشم رو و گربه کوره بود.از ندیدنش ناراحت نیستم.خیلی ادم منفعت طلبی بود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.