2777
2789
عنوان

عاشق مواد فروش شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2189 بازدید | 131 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درد نمیخوره. 5 سال باهاش در ارتباط بودی؟ قدر خودت رو بدون دختر. حیفی. با هر کسی نرو.

رفتارا دیگش خیلی برام جنگید خیلی برام خرج کرد گوشی برام خرید مهربونه خیلی دست دلباز اجتماعی شاید بخندید ولی مومن هم هست اعتقاد زیادی به امام ها 

بیشتر همه اینکه شش سال باهاش بودم به راحتی نمیتونم فراموشش کنم 

رفتارا دیگش خیلی برام جنگید خیلی برام خرج کرد گوشی برام خرید مهربونه خیلی دست دلباز اجتماعی شاید بخن ...

عزیزم همونطور که رفتارهای خوبشو می‌بینی رفتارهای بدشو هم ببین فردا روز تو زندگی اگه همین گوشی که برات خریده از روی شکاکی ازت بگیره نذاره با کسی ارتباط بگیری و همه اتماساتو پیاماتو بخواد چک کنه خیلی ضربه می‌خوری

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

بله قبل من با یه نفر بود که بهش خیانت شده بعد همیشه خدا گوشیم رو چک می‌کنه

خوب این خیلی بده ، زندگی را برات سخت میکنه ، 

اگه تصمیم گرفتی باهاش ازدواج کنی سعی کن نگذاری تنش وارد زندگی تون بشه ، آرامش زندگی میتونه از همسرت در برابر مشکلاتی که داره محافظت کنه ، خوش خلقی شما احتمالا راه گشا باشه

متاسفانه باید بگم ک اگه این تو دوست داری قبدشو بزن آدم مواد فروش مثل معتاد میمونه مثل دزد میمونه هرجا کم بیاره دوباره میاره سراغش تو زندگیم بالا پایین زیاد هست یا تو زندگیتون کم بیاری میره دوباره سراغش حالا با مواد میکرنش تو میمونیو ی عمر پشیمونی