2777
2789
عنوان

عاشق مواد فروش شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 131 پست
همه میگن زندگیت نابود میشه با این آدم البته خونواده من که کلا باهاش مخالفن میگ اونها هم نززارند میار ...

از آدم پارانوئید بترس

واسه مغازه رفتنتم باید بهش جواب پس بدی

همه چیو زهر مار ات میکنه 

خشن ام میشن 

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارما زندگی هایی که با مواد فروشی نابود کرده دودمان نسل آینده اش نابود می کنه

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

از آدم پارانوئید بترسواسه مغازه رفتنتم باید بهش جواب پس بدیهمه چیو زهر مار ات میکنه خشن ام میشن

از همین الان هم شکاکی می‌کنه وای به حال وقتی رفتیم تو زندگی 

مثلا آنلاینم میگه داری با کسی حرف میزنی 

اشغالم میگه با کسی حرف می‌زدی 

بیرون میرم میگه با کسی رفتی بیرون

می‌گفت تو خیانتکاری هیستیریک شده بود انگار هی میخواست گوشی بگیره من هم نمیزاشتم بگیرهعصبی شد دستم سف ...

چطور می‌تونی عاشق همچین آدمی بشی 

به انتخابت احترام می‌ذارم و می‌دونم که دوست داشتن دست خود آدم نیست ولی برای دوست داشتن باید با عقلت تصمیم بگیری و اینکه فردی که دنبال مواد و مواد فروختن هست هیچ وقت درست نمی‌شه مردی که به قول خودت شکاکه هیچ وقت درست نمی‌شه لطفاً لطفاً آینده خودتو خراب نکن

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

می‌گفت تو خیانتکاری هیستیریک شده بود انگار هی میخواست گوشی بگیره من هم نمیزاشتم بگیرهعصبی شد دستم سف ...

به درد نمیخوره. 

5 سال باهاش در ارتباط بودی؟ قدر خودت رو بدون دختر. حیفی. با هر کسی نرو. 

از همین الان هم شکاکی می‌کنه وای به حال وقتی رفتیم تو زندگی مثلا آنلاینم میگه داری با کسی حرف میزنی ...

اینا رو می‌دونی و عاشقش شدی

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

میگه مواد میفروخت نمیگه معتاده !!!

مواد فروشی از معتاد بودن کثیف تر هست.  باز اون می گیم بیماره  ولی مواد فروش کلی از زندگی ها رو برای همیشه نابود کرده

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

از همین الان هم شکاکی می‌کنه وای به حال وقتی رفتیم تو زندگی مثلا آنلاینم میگه داری با کسی حرف میزنی ...

کسی که وضع مالیش خوب نیست و یه دوره ای مجبور شده شیشه بفروشه آدم زندگی نیست. 

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

اینا رو می‌دونی و عاشقش شدی

رفتارا دیگش خیلی برام جنگید خیلی برام خرج کرد گوشی برام خرید مهربونه خیلی دست دلباز اجتماعی شاید بخندید ولی مومن هم هست اعتقاد زیادی به امام ها 

بیشتر همه اینکه شش سال باهاش بودم به راحتی نمیتونم فراموشش کنم 

فقط اونایی که گفتن اگه بخاطر تو گذاشته کنار پس اوکی😐😐

از خدا پنهان نیست از شما چه پنهان ، من یک فمینیست هستم !                                             خسته ام از اینکه از زبان مردهای بی خاصیت و احمقی که نصف ضریب هوشی یک زن را ندارند شنیده ام که زن ها منطق ندارند،خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد تجاوز قرار بگیرد زن را مورد خطاب قرار میدهد که چرا حجابت کامل نبود و مقصر می شمارند که مرد را گناه انداخته و از مرد نمی پرسد که چرا مثل یک حیوان رفتار کرده است.خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد خیانت قرار گرفت به او توصیه می کند که صبوری کند و بیشتر به مردش توجه کند.خسته ام از جامعه‌ای که سزای خیانت در آن برای مرد توجه بیشتر و برای زن سنگسار است....                                                                بر من ببخشایید من خسته ام از جامعه ای که حتی معنی فمنیست را نمیداند.                                         به دنبال حقیقت و برابری ، هر چند تلخ باشد...