2777
2789

برا رد مظالم و صدقه نیاز دارم 

کمیته امداد دارم ولی از ۵۰ ب بالا میشه زد

میخوام ۱۰ ت ۱۰ ت بزنم

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کد دستوری ها هستن 

یکیم هست موسسه ی خدیجه

یکی هم پیج حرم امام رضا 

سامانه رضوی اسمشه

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

کد دستوری ها هستن یکیم هست موسسه ی خدیجهیکی هم پیج حرم امام رضا سامانه رضوی اسمشه

سایت هست؟

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

شماره کارتموبزارم😂😂😂ثواب داره

ده تومن میخوام بزنم اخه

یکی هست اسمشو یادم نمیاد خیلی معروفه و همه مردم میریزن ۱۰ تومنم میشه پرداخت کرد

کیه

سایت هست؟

برا امام رضا آره

/

nazr.razavi.

بزن روی بالای صفحه سمت راست

میره صفحه ی نذورات

پایینش زده وجوهات شرعیه

یه دونه هم #۷۸۰*  یا از اینا ک باهاش شارژ میگیریم صدقه و ... دارن اما حرم امام رضا خ معتبر تره

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆