2777
2789
عنوان

دوست دارم عکس دخترعمو مو بزارم 📷😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چون از اینستا برداشته فک نکنم اشکال داشته باشه حالا نمیدونم

اشکال داره اون خانم عکسشو تو ایسنتا گذاشته شاید دلش نخواد تو سایت باشه

چ منطقی اخه

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...
ول کن شما چکار داری ؟ اصلن دلت میخواد برو ازم شکایت کن

متاسفم--

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...
چی بگم من خودم هم با دختر عموم و دختر خالم که همسنیم قطع رابطه ام در عوض دوست های خوبی پیدا کردم

من هیچ کسو ندارم 

دوست و اینام ندارم 

تاپیک هامو بخون نوشتم 

اما دلم خواست با این دختر عموم ارتباط بگیرم 

نمیدونم چکار کنم ؟

بز بز بز

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

سلام

کامنتتون توی تاپیک فرهنگیان کاربر darbar رو دیدم

من قراره برای کنکور فرهنگیان بخونم

چرا میگید بده ؟ خودم با سختیاش مشکلی ندارم میتونم تحمل کنم و قرار نیست به عنوان تنها منبع درامدم باشه ولی دوست دارم بدونم دقیقا منظورتون چیه که اشتباهه؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

سلامکامنتتون توی تاپیک فرهنگیان کاربر darbar رو دیدممن قراره برای کنکور فرهنگیان بخونمچرا میگید بده ...

بده چون با حقوق ماهی 15تومن یا کمتر حتی قراره سی تا دانش اموزو بسپارن دستت 

اگه یکم وجدان داشته باشی راه خیلی خیلی سختیه 

گول ظواهر و نخور 

اگه میتونی برو یه رشته دیگه 

بده چون با حقوق ماهی 15تومن یا کمتر حتی قراره سی تا دانش اموزو بسپارن دستت اگه یکم وجدان داشته باشی ...

باشه ممنون از راهنماییتون♡

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥