2777
2789
عنوان

عروسک لبوبو

180 بازدید | 24 پست

قضیه این عروسک چیه؟

چرا میگن نخرید برا بچه ها چون اثرات منفی داره؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرتو پرته بابا میگن شیطانیه خداتومن پول بدی واسه عروسک که بگن نخرید شیطانیه 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

چرت و پرت میگن یه عروسکه فقط بخر تا ترندش نخوابیده

الانشم ترندش خوابیده که

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

چرت و پرت میگن یه عروسکه فقط بخر تا ترندش نخوابیده

آبجیم میخواد 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

چون شبیه یه جن به اسم وشوشه میگن اصلی هاش تسخیر شده است که نمیدونم دقیق ولی فیلم هایی ازش اومده البته که اگر کد احضار جن توش گذاشته باشن یا بوخور خاصی به اون عروسک بدن میشه ولی نمیدونم واقعا این هست یا نه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چرتو پرته بابا میگن شیطانیه خداتومن پول بدی واسه عروسک که بگن نخرید شیطانیه

هزینش چقدره عزیزم؟