2777
2789
عنوان

رفتار پسر دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 31 پست
ببین نمیدونما ولی این رفتارایی که میبینم ازش اصلا عادی نیست شاید یه بچه از روی ناخوداگاهش دست بزنه ق ...

ناخودآگاه هست حتی اگه چیزی از پدرومادرش دیده باشه هم عمدی انجام نمیده خود به خود مغزش اونو به این کارا هدایت میکنه یه واکنش طبیعیه

ولی از دخترت دورش کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر میخوای چشم و دل دخترت باز نشه بلوغ زود رس نباشهقطع ارتباط کن دوست مهمه یا دخترت؟

مطمعنم‌ دخترم برام مهمه من‌واقعا رو این قضایا حساسم بخاطر دخترم بعد به دنیا اومدنش کلا قید کارمو زدم چون خواهرم نگه میداشت هر چند خیلی به‌خودش و خانوادش اعتماد داشتم اما واقعا ترسیدم و بیخیال شغلم شدم 

مطمعنم‌ دخترم برام مهمه من‌واقعا رو این قضایا حساسم بخاطر دخترم بعد به دنیا اومدنش کلا قید کارمو زدم ...

خدا قوت مادر نمونه 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ببین پسر همسایه مون ۴ساله است اونم خیلی با خودش رو میره طوریه که وقتی میچسبه به جایی یا به کسی پدر و مادرش به زور میتونن جداش کنن به میز به تخت به میز تلویزیون اون روز میبینم به آهن زیر در ورودیشون چسبیده به پشت همه هم میچسبه

فک میکنم تو این سن بچه ها دنبال کشف بدنشون هستن و عادیه

نه والا اصلا عادی نیست 

کشف بدنشون چه ربطی داره به اینکه دخترو ببره پشت پرده شلوارشو بکشه پایین ؟یا از پشت دختره رو بغل کنه ؟

نه والا اصلا عادی نیست کشف بدنشون چه ربطی داره به اینکه دخترو ببره پشت پرده شلوارشو بکشه پایین ؟یا ا ...

منم میگم‌‌ اصلا عادی نیست عادی در صورتی میتونه باشه که فقط دستشو‌ببره داخل شلوارش دست بزنه به جای خصوصی چرا باید بره پشت پرده چرا به حالت تحریک از پشت بغل کنه یا موقعی که دخترم دراز کشه خودشو از رو بندازه روی دخترم این چیزا اصلا عادی نیست از طرفیم چون میدونم از لحاظ تربیتی مادرش اصلا حساس نیست مطمعنم که این بچه چیزی دیده یا بچه های بزرگ تر از خودش یه کارایی کردن باهاش