2777
2789
عنوان

دختر داییم بهم گفت تواصالتت شهرستانیه😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 69 پست
میخاس بگی شهرستان چشه خودشم ی رگش شهرستانیه فقط بلدی اینجا گریه کنی زبون نداشتی برینی بهش دختره اسکل ...

والا نمیدونم

چون مدرسش بالا شهره شاید اینجوری فکر میکنه

دارا اسم داداشمه   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

17 سال متولد 87 همسن منه ولی دغدغشو درک نمیکنم😂

سنشو کاری ندارم 

همین ک یخاطرهمین مسئله ناراحته نشون میده ذهنش خیلی بچس

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
لر بودت خودش افتخاره یک دو مگتا شهرستانی چشه

باور کن تهرونیام خودشون شهرستانی محسوب میشن خود تهرانم قبلا روستا بوده یواش یواش شده شهر یا همه ما و همین اسکلای خودشیفته همه اجدادمون روستا بودن چیزی ندارن بهش افتخار کنن ب بقیه میگن شهرستانی انگاری خودشون ناف امریکان فقط بلدن زر بزنن عرضه داشتن افغانیارو بیرون میکردن اینجوری تو جنگ افتضاح بار نیاد زبونشون فقط واسه هنوطناشون میچرخه تفف

باور کن تهرونیام خودشون شهرستانی محسوب میشن خود تهرانم قبلا روستا بوده یواش یواش شده شهر یا همه ما و ...

آخهداون بالاشهره خونشون فکر میکنه ی برتری نسبت ب همه داره

دارا اسم داداشمه