2777
2789

من بعداینکه عقدکردم خریدعروس رفتم ولی همه چیزنخریدم لوازم آرایش کامل خریدم باکیف آرایش وسشوار

و2جفت کفش ویه کیف ولباس جشن بله برونم روهم خریدم

بعدمادرم همونجابه شوهرم گفت بیابریم خریدشوهرم گفت من الان نمیخرم بعدبرای جشن عروسی میخرم 

بعدحالاشوهرم یکسره میگه من بایدبراعروسی کت شلواربخرم کفش بخرم وپیراهن وکروات وفلان

من خودم هیچ خریدی ندارم همی چی دارم البته نمیدونم عروس توخریدچی میخره مادرم میگه توخریدعروس حتی چمدون وحوله هم میخره و..

امشب پدرم میگفت به شوهرت بگو ماام هیچ خریدی نمیکنیم اونم هیچ خریدی نکنه نزدیک عروسی هردوطرف به دردسرنیفتیم

شوهرم پدرنداردخرج باخودشه

اخه منکه خریدایی که بایدروکردم توعقدم هروقت چیزی خواستم ازشوهرم پول گرفتم خریدم والان هیچ خریدی ندارم پول حروم کردنه

ولی من به شوهرم گفتم خریدچجوری منم بایدخریدکنم گفت توهمه چی خریدی چی میخوای خریدکنی گفتم مانتونخریدم گفت اونم میخرم گفتم چمدون اینام فکرکنم هست  گفت اوناماله جهازته

بعدگفتش توکه هروقت بخری بامنه منکه پدرندارم چه الان بخری چ بعدا راستم میگه 

ولی اون انگارتصمیم داره بره کت شلوار وپیراهن وکفش ایناباپول پدرم بخره

به نظرتون چقدرمیشه حدودا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدگفتش توکه هروقت بخری بامنه منکه پدرندارم چه الان بخری چ بعدا راستم میگه ولی اون انگارتصمیم داره ب ...

بین ۱۵ تا ۲۰ بستگی داره چی میخری

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
رسمه حلقه و کت و شلوار و کراوات رو خانواده عروس بخرن

خانواده دامادبایدچی بخرن؟

اخه پدرم خیلی ناراحت شدگفت من پول ندارم حلقه که خریدین بقیه اش میمونه نه توبخرنه اون

بعدگفتم شوهرم احتمالابخوادبخره گفت اگه خواست

توام باید10برابرش خریدکنی 

اخه من شوهرم پدرنداره الکی خریدکردن من به سودمن نیس به ضررمه چون خودشوهرم پول میده

کت و شلوار و حلقه با شماست

چی بااوناست؟

حلقه خریدیم

کت شلوارنخریدیم

مادرشوهرمم هی میگه علی هم بایدکت شلواربخره

اگه نخریم دیگه واویلاس

مامانم راضی کرده بابام روکه 5میلیون بده

به نظرت با5تومن کت شلوار وپیراهن وکفش وکروات میشه؟