2777
2789
عنوان

خریدعروسی خانوماباتجربه متاهل بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 36 پست
خانواده دامادبایدچی بخرن؟اخه پدرم خیلی ناراحت شدگفت من پول ندارم حلقه که خریدین بقیه اش میمونه نه تو ...

به پدرت بگو همونطور ک اون برا من لباس گرفت منم باید براش بگیرم 

حالا یه قیمت مناسب تر اما کت شلوار واجبه حقشه بنده خدا

خانواده دامادبایدچی بخرن؟اخه پدرم خیلی ناراحت شدگفت من پول ندارم حلقه که خریدین بقیه اش میمونه نه تو ...

من موقع خرید عقد فقط یه روسری گرفتم چون همه چیز داشتم هرچقدر شوهرم گفت بخر گفتم چیزی لازم ندارم حالا که میگی پول خریدا رو بزار رو پول طلاها بیشتر برام بگیر ۶تا النگو اضافه گرفت ، ماهم کت شلوار حوله ، پیرهن و حلقه و کفش براش گرفتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرید عروسی رو قبلا میگفتن چمدون عروس اصلا اسمش روشه

ولی خب دوره خریدای اضافی گذشته هرچی داری یا فعلا ضروری نیست نگیر اونم به اندازه کافی خرید کرده. فقط کت و شلوار رو حتما براش بخر واجبه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خرید عروسی رو قبلا میگفتن چمدون عروس اصلا اسمش روشهولی خب دوره خریدای اضافی گذشته هرچی داری یا فعلا ...

کفش وکروات وپیراهن هم لازمه یانه؟

شوهرم اون سری رفتیم کفش چرم بخره گفتم عه این کفشاچه خوشگلن ازاینابردار گفت اینابرای عروسین وبعدامادرپدرت بایدبخرن برام

هوف حالاپدرم راضی شده 5تومن بده 

خودمم 5تومن پول دارم میدم پدرم بشه 10تومن 

مادرم میگه 10تومن کارتش میزنم یامیدم شوهرت هرچی خواست بگیره 

به پدرت بگو همونطور ک اون برا من لباس گرفت منم باید براش بگیرم حالا یه قیمت مناسب تر اما کت شلوار وا ...

اره لباس گرفت

بنده خداشوهرم خیلی گلایه هاهم داره ولی به خودم میگه مثلامیگه توقبل عقدرفتی آرایشگاه مامانت چندوقت بعدش زنگ زدبه من که شماپول آرایشگاه روندادین وفلان گفتم چقدرشدگفت 300تومن میگفت آبروم رفت پیش خانوادم برای 300تومن مادرت زنگ زد درصورتی که من کلی پول مراسم عقدوآزمایشگاه روکامل دادم 

کفش وکروات وپیراهن هم لازمه یانه؟شوهرم اون سری رفتیم کفش چرم بخره گفتم عه این کفشاچه خوشگلن ازاینابر ...

آره چمدون داماد رو سرچ کنی خیلی چیزا توشه ولی مهمترینش همین لباس کامل دامادیه.

البته پیراهن و کراوات قیمتی نداره اونا رو میشه با یه تومنم گرفت. کت مناسب هم از دو سه تومن هست با پنج تومن میشه یه خوبشو خرید. پول نده؛ با هم برید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آره چمدون داماد رو سرچ کنی خیلی چیزا توشه ولی مهمترینش همین لباس کامل دامادیه.البته پیراهن و کراوات ...

حدودا 7,8تومن کت شلوارش باشه

کفشش هم 2,3تومن باشه

میشه با10تومن جمعش کرد

5تومن پدرم گفت میدم

5تومن من پول دارم میزارم روش

10تومن میشه 

سلام عزیزم من آذر ۱۴۰۲ عقد کردم این وسیله ها رو خریدم:

وسیله هایی که خانواده ی داماد باید برای عروس بخرن:

اگه قصد ندارین آینه کنسول بخرین یک دست آینه و شمعدون

قرآن/ ساعت/ پارچه ی چادری/ یک دست لباس مجلسی دوخته شده یا پارچه ی لباس مجلسی/ ست لوازم آرایش کامل/ ست ناخن گیر/ یک دست کامل لباس بیرون(مانتو و شلوار و شال و کیف و کفش)/ یک دست لباس داخل خونه/ یک دست لباس زیر/ کفش مجلسی/ شال مجلسی/ کیف مجلسی/ چمدان/ اتو مو/ بابلیس/ ادکلن/ سرویس طلا

وسیله هایی که خانواده ی عروس باید برای داماد بخرن:

یک دست کت و شلوار و متعلقات(کراوات/ دکمه سردست)/ کفش/ یک دست لباس داخل خونه/ یک دست کامل لباس بیرون(پیراهن و شلوار ترجیحا)/ سشوار/ ریش تراش/ ست کامل پیرایش صورت/ ادکلن/ چمدان/ ساعت/ جوراب/ لباس زیر

ما رسم داریم همه ی اینا رو برای عقد میخریم ولی بعضیا برای عروسی خرید میکنن و این لیستی هم که گفتم به انتخاب خودتون میتونه کم یا زیاد بشه و همش واجب نیست

جدیدا قیمت گرفتی؟

بله. اگه منظورتون پیراهنه چند میلیونی هم زیاده ولی کسی که بودجه محدودی داره میگرده و مناسبترش رو پیدا میکنه. کت همین حدوده مگه دنبال مارک خاصی باشن