2777
2789
عنوان

خریدعروسی خانوماباتجربه متاهل بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 36 پست
حدودا 7,8تومن کت شلوارش باشهکفشش هم 2,3تومن باشهمیشه با10تومن جمعش کرد5تومن پدرم گفت میدم5تومن من پو ...

کافیه. من چند روز پیش قیمتا رو نگاه میکردم کت و شلوارای خوب همون حدود چهار پنج تومن بودن. اگه میتونی خودت زودتر برو یا تو اینستا چند تا مغازه مناسب پیدا کن بهش بگو آدرس گرفتم بریم اونجاها رو ببینیم. دیدی واقعا قیمتا تو شهرتون بالاست یه کم نازشو بکش بگو در این حد دارم بحث نکن که ناراحت بشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بااوناست؟حلقه خریدیمکت شلوارنخریدیممادرشوهرمم هی میگه علی هم بایدکت شلواربخرهاگه نخریم دیگه واویل ...

والا قیمت ها تو دستم نیست دقیق 

ولی فکر کنم قیمت مناسب هم گیرتون بیاد 

اونا هم معمولا باید سرویس طلا و حلقه و لوازم بهداشتی و لباس کامل شامل بیرونی و خونگی و لباس زیر و ...‌

حوله و چمدان و...

ولی در کل سخت نگیرید عزیزم مهم اینه بعد مراسم کنار هم شاد زندگی کنید 

خوشبخت باشید🌹

ما رسم داریم 

برا عروسی(جدا از عقد)  خانواده عروس واسه داماد کت و شلوار و کفش و کراوات و ..دامادی / یه دست لباس کامل مهمونی/لباس راحتی/دمپایی/کفش اسپورت/حوله و حوله حمام /لوازم بهداشتی/ریش تراش/سشوار /لباس زیر و ... میخرن 

خانواده داماده واسه عروس

لباس عروس و حنابندان و حنادزدی 

چند دست کامل لباس مهمونی. و لباس اسپورت.  لباس راحتی. لباس خواب  لوازم بهداشتی لوازم ارایشی. لوازم حمام مثل حوله و ..  اتومو و ..  لباس زیر  کیف کفش صندل همه چی

چمدون هم خانواده عروس برا داماد و حانواده داماد برای عروس میخرن