2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062940 بازدید | 355317 پست
اره سمیه جون منم خیلی درد داشت و سنگین بود اوایل جوری ک نمیتونستم بخوابم.خیالت راحته راحت🥰

اوکی وای غزال تا پایان بارداری دق میکنم کاش الان وقتش بود نی نی بدنیا میومدهمسرم از من بد تره همش میگه این جوجه کی بدنیا میاد☺️☺️

اتفاقا سامیار جون نمیدونم خدا چرا این کسایی که دل میشکونن رو خیلی بیشتر دوست داره وحمایتشون میکنه وب ...

آره بعضی حرفهارو آدم هیچ وقت فراموش نمی کنه ...

انشاءالله نی نی توی دلت پسره ودلت شاد میشه نازگلی جون خدابزرگه مطمئن باش صدای بنده هاش رو میشنوه ❤🤲🏻

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اوکی وای غزال تا پایان بارداری دق میکنم کاش الان وقتش بود نی نی بدنیا میومدهمسرم از من بد تره همش می ...

اره بخدا منم هرروز داستان دارم بااین وروجک.نگرانیای بیخود فکر کنم تااخر همرامونه.ایشالا میگذره زودتر واسه هممون بسلامت🥰

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱
عزیزم رفتی انتی ؟ ان شاءالله تو دلیت صحیح و سالمه و به سلامت و به وقتش بغلش میگیری 

اره گلم رفتم امروز که به لطف خدا همه چی خوب بود .قربونت نسرین جان روزی خودت به زودی زود خوشحالمون کنی 

🧚‍♀️فرشته خوشگل من 😘تو یک تکه کوچک از بهشت هستی🙏که از آسمان جدا شده *یک مشت شادی😍یک قلب پر از عشق❤️

استرس امینو بلایی سر بچه م نیاد و اینکه سالم باشه غزال جونم خیلی میترسم خداروشکر خداکنه واسه ی من را ...

زینب جان انشالله که نی نیت صحیح و سالمه امیدت به خدا باشه عزیزم به خودت برس.

سلام بچه ها، من روز تخمکگذاری دو یا سه روز پیش بود و اقدام داشتم از همون روز زیر دلم درد میکنه و الان هم رگه خونی تو ترشحاتم دیدم ، کسی تجربه داشته؟ اگه لقاح انجام شده باشه یعنی بعد دو سه روز لانه گزینی میشه؟

سلام ليانا خوبي  منظورمون خودت بودي ،چرا نيستي  بيا گهگداري از خودت يه خبر بده  دخ ...

سلام شیما جونم ممنووون عزیز دلم ما هم خوبیم خداروشکر😘😘 تکوناش رو خیلی ضعیف میفهمم دکتر گفت چون جفتت قدامیه 

خودت خوبی گل پسرمون خوبه 💙💙💙💙

حتما تند تند میام ببخشید 💓💓💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره لیانا منظورش خود خودتی😂😂😂

آخه یه لیانا دیگه ام بود که پسرش دنیا اومد فکر کردم شاید منظورش اون لیاناست 😂😂

مرررررسی که به یادمین دوستای عزیزم ❤️❤️❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام خانومای عزیز اونایی ک جدیدا باردار شدن وقتی به خانوادشون گفتن عکس العمل خانواده ها چی بود؟ من دو هفته اس ک متوجه بارداریم شدم اما میترسم ب کسی بگم بهم سرکوفت بزنن تو این شرایط چرا خودتو ب خطر انداختی خیلی افسرده شدم فوری گریه ام میگیره خیلی میترسم از اینده😭

و خداوند از رو
سلام خانومای عزیز اونایی ک جدیدا باردار شدن وقتی به خانوادشون گفتن عکس العمل خانواده ها چی بود؟ من د ...

سلام .منم تازه باردار شدم شما چند سالته ?درسته شرایط سختی هست ولی زندگی رو نمیشه تعطیل کرد وشما الان بارداری مراقب خودت باش همسرت هم رعایت کنه انشالله درپناه خدا سالم وسلامت نی نیت رو بغل میگیری و بعدش شما حتما توخودت دیدی که میتونی از پسش بربیای که اقدام کردی ومسئولیت کاملا باخودته وهمسرت پس دیگران در جایگاهی نیستن که واس شما تصمیم بگیرن محکم وقاطع باش ونزار بهت کسی سرکوفت بزنه چه دراین مورد چ مورد دیگه ایی

🧚‍♀️فرشته خوشگل من 😘تو یک تکه کوچک از بهشت هستی🙏که از آسمان جدا شده *یک مشت شادی😍یک قلب پر از عشق❤️

سلام .منم تازه باردار شدم شما چند سالته ?درسته شرایط سختی هست ولی زندگی رو نمیشه تعطیل کرد وشما الان ...

عزیزم ممنون ک جواب دادی من ۲۵ سالمه. واقعا نمیدونم چرا اینجوری شدم تا چن ماه پیش کلی نذر و نیاز میکردم برا باردار شدن الانم ناشکری نمیکنم ولی خودمم از حالات خودم متعجبم یه لحظه خوشحالم لحظه بعد بدون هیچ دلیلی گریه ام میگیره امیدوارم هممون صحیح و سالم این دورانو سپری کنیم

و خداوند از رو