2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062940 بازدید | 355317 پست
خیلی دلم گرفته اعصابم خورد شد😭😭😭😭امروز فهمیدم یکی از خواهرشوهرام بارداره خداروشکر ومن چقدر براش ...

به منم یکی از اقوام شوهر گفت نکنه توهم به اونا بری اونا کسایی بودن که ۱۰تا دختر پشت سرهم آورده بودن گفت نکنه توهم اونجوری بشی احتمالش هستا؟ارثی بهت رسیده باشه‌...

خیلی دلم شکست هنوزم یادش میوفتم قلبم میگیره ودلم میشکنه...😔😔😔

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الهی بمیرم چقدر بچه ها کرونا گرفتن نی نی روژا حتما حتما سالم سالمه @روژا    

خدانکنه عزیزم..انشاءالله همینطوره..حالابرا28 حتمن ختم برمیدارم ممنون میشم شرکت کنین

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

حقیقتو بگو برام😢😢

😔😔😔😔وابچه ای ها...مامان آتنا مورفولوژی شوهرش4%بود ........براشوهرت20%تحرکم بایددارو بخوره بره بالا تعدادم همینطور

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

😔😔😔😔وابچه ای ها...مامان آتنا مورفولوژی شوهرش4%بود ........براشوهرت20%تحرکم بایددارو بخوره بره با ...

باش فعلا فردا جوابو میبرم دکتر خودم ببینم چی میگه

ولی حتما میبرمش پیش متخصص اورولوژی

به منم یکی از اقوام شوهر گفت نکنه توهم به اونا بری اونا کسایی بودن که ۱۰تا دختر پشت سرهم آورده بودن ...

از اين حرف بزنا زياده مناسفانه 

نبايد محل داد كه فكر كنن ميتونن ادم رو ناراحت كنن 

از صبح تا حالا بغض دارم وحالم گرفته نمیگم به حرف اونه ولی خیلی ناراحتم که برای من خوب نخواسته وحالا ...

عزیزم ناراحت نباش خدا بزرگه خدا د لتو  آروم کنه و تو  دهنی بزن به اون که اینقدر بی شخصیته به یه زن باردار اینجوری میگه عزیزم ناراحت نباش ان شاالله خدا بالا میبرت و خد ا به حر ف کسی کاری انجام نمیده خدا خودش تصمیم گیرندس ابجی گلم حالا چون اینجوری دلتو شکونده خدا پیششون سربلندت میکنه تا بفهمه هیچ عددی نیست

عزیزم ناراحت نباش خدا بزرگه خدا د لتو  آروم کنه و تو  دهنی بزن به اون که اینقدر بی شخصیته ...

ان شاالله ان شاالللله    

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم
عز یزم تو فکرت بودم نیستی .نگران نباش سه ماه اول این علائم ز یاده دیگه بدنت عادی ترمیشه

ممنونم گلم والا بعضی وقتا آدم دست خودش نیست دلشوره میگیره.

چیکار کردی رفتی اقدام؟

از اين حرف بزنا زياده مناسفانه  نبايد محل داد كه فكر كنن ميتونن ادم رو ناراحت كنن

من انقدر رو این موضوع حساسم که نقطع ضعفم رو میدونه وهمیشه اذیتم میکنه

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
به منم یکی از اقوام شوهر گفت نکنه توهم به اونا بری اونا کسایی بودن که ۱۰تا دختر پشت سرهم آورده بودن ...

اتفاقا سامیار جون نمیدونم خدا چرا این کسایی که دل میشکونن رو خیلی بیشتر دوست داره وحمایتشون میکنه وبا خواسته دلشون آرزوشون رو برآورده میکنه وحداقل کسی پیدا نمیشه مثل خودشون باهاشون برخورد کنه

ماها که همه اخلاقیات رو رعایت میکنیم میگیم کسی از دستمون ناراحت نشه وای این حرکت رو نکنم ممکنه به کسی بربخوره خدا ما رو فراموش میکنه

من که خیلی دلم شکست از حرفش وجزء حرفهاییه که هیچ وقت فراموشش نمیکنم

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم