2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062963 بازدید | 355317 پست
چه جالب. یعنی همیشه وقتی از چپ بود متوجه میشدی؟

اوهوم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

كيا شوشونو با گردخرما يا گردلقاا تفويت كردن  من خريدم امروز

من😁

بهش بده.گفتم بهت ی خانمی میگفت دکتر بهش رژیم داده بوده این گرد نخل توش بوده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از صبح تا حالا بغض دارم وحالم گرفته نمیگم به حرف اونه ولی خیلی ناراحتم که برای من خوب نخواسته وحالا ...

بیخیال.خدا ب این حرفا گوش نمیده.ایشالا همونی ک دلت میخوادو بهت داده

بله عزیز م  منظورم شمایی 😍😍💙💙

فدااااات😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها من ماه پیش که رفتم دکتر برای اقدام روزی یدونه یدوفولیک و یدونه ویتامین د ۱۰۰۰ داد به نظرتون یدونه ۱۰۰۰ زیاد نیس من شنیدم هفته ای یدونه باید خورده شه درسته ؟؟؟؟؟؟؟ من الان یه ماهو خوردم اما چون تحقیق کردم تازه به این نتیجه رسیدم چون برای سه ماه نوشته واسم فعلا 

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱
به من یه حرفایی زدن که آدم د یوونه میشه 😞😞😞

هی خواهر چی بگم که همه از قلب هم خبر داریم😔😔😔

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
آخه یه لیانا دیگه ام بود که پسرش دنیا اومد فکر کردم شاید منظورش اون لیاناست 😂😂 مرررررسی که ب ...

مگه میشه بیادت نباشیم عشقم 😘😘😘❤❤❤

آره اون لیانا دیگه نیومد ...‌

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
سلام خانومای عزیز اونایی ک جدیدا باردار شدن وقتی به خانوادشون گفتن عکس العمل خانواده ها چی بود؟ من د ...

منم الان خیلی میترسم چون اوضاع کرونا بدتر شده 

همش فکر های بد میاد تو سرم 

میگم چه اشتباهی کردم 😂😂😂

همش باید تو استرس باشم حتی واسه دکتر رفتن

نمیدونم‌‌‌‌.....

عزیزم ممنون ک جواب دادی من ۲۵ سالمه. واقعا نمیدونم چرا اینجوری شدم تا چن ماه پیش کلی نذر و نیاز میکر ...

اره دقیقا منم همینجورم 

تا همین هفته پیش ارزومون بود 

ولی الان استرس گرفتیم 

همش بخاطر کروناس

همش میگم موقع زایمان بچه کرونا بگیره تو بیمارستان چیکار کنم 😂 

بیخیال.خدا ب این حرفا گوش نمیده.ایشالا همونی ک دلت میخوادو بهت داده

سلام آبجی گل میبینم که به سلامتی تیکر ت نزد یک شده به نینی مبارکه عزیزم 😍😍😍😘😘😘زودترببینم جیگره  خاله خوشگله😍😍😍😘😘😘

سلام شیما جونم ممنووون عزیز دلم ما هم خوبیم خداروشکر😘😘 تکوناش رو خیلی ضعیف میفهمم دکتر گفت چون جفت ...

فدات گلم ماهم‌خوبیم 

خداروشکر حالا از این به بعد بیشتر میفهمی و‌کیف میکنی 😍😘