2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062997 بازدید | 355317 پست
آره عزیزم دقیقا !!!! دستاش یا تو دهنش بود یا جلو دهنش ملوس خان !!!! وزنشم ۱کیلو و ۱۳۸ گرم بود ! کله ...

ماشاالله هزار ماشاالله وزنش عالیه

خداروشکر نگین چقدر آدم خوشحال میشه وقتی شادی دوستانش رو میبینه انشالله شادی بقیه بچه ها رو هم شاهد باشیم 

آره عزیزم از امروز تیکرم تک رقمی شده 😍 ن دیگه فعلا سنو نرفتم چقدر دوست دارم زود دنیا بیاد انگار بچه اولمه😅😅😅

ممنونم عزیزم ❤❤انشالله توهم نینی خان رو ب سلامت بغل بگیریش🙏

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
ای خدا طفلی چقدر اذیت شده خیلی میترسم ندا کمک کنه همسرم همش میگه با این استرس بلایی سر خودت و بچه م ...

استرس چیو داری روژا جون؟

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینا اذیتای بچه نیست ک عزیز دلم علائم بیماریته ک انشالله رفته رفته بهتر میشی و اذیتت کمتر میشه  ...

ممنون مریم جونم دکتر گفت سردرد و درد سرشونه هات بخاطر فشار لبنیات کلا قطع میکنن چون تشدید میکنه بیماری یک ماه دقیقا لبنیات و موز و توت فرنگی یک ماه مصرف نکردم انشالله عزیرم شما هم نی نیت بسلامتی بغل میگیری عزیزم 

عزییییییزم دور از جونت سلامت باشی گلم❤

ممنونم عشقم ❤❤❤🥰🥰🥰

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
ن عزیزم بیشتر استرسه بیخوده ک اذیتمون میکنم.پوست شکم من سفت بود خیلی یکم درد داشت فکر کنم شکم شما با ...

استرس امینو بلایی سر بچه م نیاد و اینکه سالم باشه غزال جونم خیلی میترسم خداروشکر خداکنه واسه ی من راحت پیش بره 

ماشاالله هزار ماشاالله وزنش عالیه خداروشکر نگین چقدر آدم خوشحال میشه وقتی شادی دوستانش رو میبینه ان ...

آ خ گفتی دریا جون برا منم انگار اولیه 🙈🙈🙈🙈🙈 اصلا سر اون دوتا این چیزا حالیم نبود که دختر !!!!! خداروشکر که یکی دیگه هم حسش مثل منه ، با خودم گفتم من زیادی شلوغش کردم😅

.

آره والا منم با خوشحالیه بچه خای اینجا خوشحال میشم و با ناراحتی هاشون کلی غصه میخورم !!!! الهی که منتظرامون زودتر دامنشون سبز باشه با جنسیت دلخواه و باردارامون به راحتی و خوبی دوره شون رو تموم کنن و نی نی های قشنگشون رو بغل بگیرن 🙏🏻❤️

خدای مهربان و بخشنده ! من با تمام وجودم به تو اعتماد دارم . ♾🧿✨💫
ممنون مریم جونم دکتر گفت سردرد و درد سرشونه هات بخاطر فشار لبنیات کلا قطع میکنن چون تشدید میکنه بیما ...

برا سلامتی خودت و تو دلیت آیت الکرسی میخونم عزیزم انشالله هر دو سلامت باشین

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
ان شاالله خدا خودش کمکمون میکنه دستمونو میگیره😍😍💙💙💙💋💋💋

انشاءالله به امیدخدا😍😍😍❤❤❤😘😘😘

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
آ خ گفتی دریا جون برا منم انگار اولیه 🙈🙈🙈🙈🙈 اصلا سر اون دوتا این چیزا حالیم نبود که دختر !!!!! ...

آره حسامون یکیه 😅😅

حالا شوهر من بیشتر از خودم ذوق داره  

انشالله عزیزم ....انشالله🙏

استرس امینو بلایی سر بچه م نیاد و اینکه سالم باشه غزال جونم خیلی میترسم خداروشکر خداکنه واسه ی من را ...

ببین عشقم اینو بهت قول میدم ک سالمه سالمه.ریسک من خیلی از تو بالاتر بود.حتی خیلی خیلی بدتراز منم بودن ک سالم بوده بچه شون.خداروشکر ک عدد انتی نرمال بوده.پس از بابت سالم بودنش شک نکن فقط داری ب این گوگولی استرس وارد میکنی.البته من هزاربرابر تو استرسی تر بودم جوری ک اب میخوردم بالامیاوردم از استرس ولی واقعا چیز خاصی نبود.از ی طرف دیگه امینو اسم بزرگی داره ولی ی نمونه ساده س.من پشت در ک بودم ی خانوم رفته بود تو امینو بشه بچه دومش بود دکتر نمونه شو گرف خانومه تعجب کرد گفت واه همین بود پس چرا انقد بقیه بزرگش میکنن.یعنی اصلا نفهمیدا.بعداز انجام تست برات دارو مینویسه احتمالا ک زود جای سوزن میبنده و اصلا نباید نگران چیزی باشی.خواهری ببین روزی هزار ان نفر دارن امینو میشن واسه هیچکدومم اتفاقی نیافتاده پس دلتو بزرگ کن بدون خیلی ازمایش راحتیه.بخاطر کوچولوی تو دلت باید شجاع باشی و استرسو دور کنی تااون تو ارامش باشه

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱
اخه کشیده س 🤣🤣🤣 طول crl 64mm

عزیزم رفتی انتی ؟ ان شاءالله تو دلیت صحیح و سالمه و به سلامت و به وقتش بغلش میگیری 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
بیشعور 😕😕 به حرف اون نیست خو است خداس ان شاالله خدا دلتو شاد  میکنه و تا بفهمه خدا بالاتر ه ...

از صبح تا حالا بغض دارم وحالم گرفته نمیگم به حرف اونه ولی خیلی ناراحتم که برای من خوب نخواسته وحالا فهمیدم من فقط یه زن داداش هستم خدا میدونه که من چه کارهایی براش کردم که خواهرش نکرده چقدر من درحقشون دعا کردم

خیلی راحت دلم رو شکست 

من به این خیلی معتقدم که یکی برات خوب بخواد

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم
ببین عشقم اینو بهت قول میدم ک سالمه سالمه.ریسک من خیلی از تو بالاتر بود.حتی خیلی خیلی بدتراز منم بود ...

ممنون عزیز دلم توکل بخدا چی پیش بیاد خیلی خیلی ممنون از دلداریت لطف کردی انشالله بسلامتی این دوران و سپری کنی و نی نی بغل بگیری