2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062940 بازدید | 355317 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم شکر خدا خوبیم باید ۲۸ برم امینو ۱۱۹ جان ریسکم بالا بود نی نی م گفتن به احتمال زیاد دختر&n ...

سلام روژاجان❤😍.ان شاءالله که حالت خوبه اینجا همه به یادتیم وتوکل به خدا حال نی نی هم خوبه وهیچ مشکلی نداره سعی کن آروم باشی هرچندخودمم فقط کارم گریه بود.

ممنون همیتطور خودت سامی جون

قربونت برم انشاءالله 🤲🏻❤😘

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

@sanaz79 عزیزم همه ی پیاماتوخوندم.نگران نباش عزیزم اول توکل کن به اون بالایی که بچه رواون میده.بعد بیوفت دنبال درمان.فقط نبایدپیش شوهرت بگی اسپرمت ضعیفه که بنده خدانابود میشه.توصیه های خانوماعالی بودومن تجربه ای ندارم خودم.سروکله زدن بامردا یه اعصاب فولادی میخواد منم گذروندم این دورانو و وقتی دیدم همسرم همکاری نمیکنه ودکترم گفت iuiباتنبلی که تووجودهردومون بود نه داروگرفت نه عمل کردگفت بریمiui.بشین باهاش حرف بزن وبراش توضیح بده وبا زبون به راهش بیار.خواهرگلم خودتم صبورباش.😍❤😍❤😍

سلام عزیزم دلم منظورت از لیانا منم یا یه لیانا دیگه 😂

آره لیانا منظورش خود خودتی😂😂😂

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خیلی دلم گرفته اعصابم خورد شد😭😭😭😭امروز فهمیدم یکی از خواهرشوهرام بارداره خداروشکر ومن چقدر براش خوشحال شدم بعد اونیکی خواهرشوهرم بهم زنگ زده که خدا کنه بچه اون پسر باشه وبچه تو برام مهم نیست چی باشه ودلم نیست تو پسر بیاری 

نمیدونم چرا خیلی دلم شکست😭😭😭😭

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم

شنبه ان شاالله میرم ان تی تورو خدا با دلهای پاکتون برام دعا کنید هم بچه ام سالم باشه وهم خدا درحقم معجزه کنه وبهم پسر ببخشه    

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم
من ضربان قلب بچم 174 بود بچم پسره براهمه صدق نمیکنه این موضوع

الهام جان سلام ميشه به اين كيتم نگاه كني نظرت رو بگي 

بقيه بچه ها دريا شبنم اميرعلي لوبيا هركي ميدونه راهنمايي كنه لطفا 

امروز ١٢ سيكلمه با ادرار دوم اين كيت رو زدم 

ماه پيش سيكلم ٢٨ روزه بود 

تصميم گرفتم سونو هم برم 

به نظرتون كي برم؟

ساناز جان نگران نباش دارو بخوره خوب میشه انقدرا هم ک میگی وضعیتش بد نیست یعنی قابل درمانه فقط باید ه ...

میشه بگی مشکل اصلیش چیه ؟

ینی جوابو نبرم دکتر خودم؟میخاستم فردا ببرم پیش دکتر خودم. پس یه دکتر اورلوژی عالی میشناسم میبرم پیش اون😢😢

از کجا بفهمم واریکوسل داره ؟

باش بچه ها گفتن خرنوب بده ولی اگه قرص خوب جواب بده میبرم پیش  اورولوژی اون قرص میده بهش

حق باتوئه غزال جان😍الهی همه ی مامانا نینیاشونوسلامت وراحت به دنیابیارن ماهم بین اونا.چشم اگه قابل ب ...

انشالله عزیزم.پیاده روی میری؟؟ یا اقدامی برای طبیعی انجام میدی؟؟

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱
میشه بگی مشکل اصلیش چیه ؟ ینی جوابو نبرم دکتر خودم؟میخاستم فردا ببرم پیش دکتر خودم. پس یه دکتر اورل ...

عزیزم دکتر معاینه ش میکنه بهتون میگه انشالا ک واریگوسل نیس.شوهر من واریگوسل داشت ک عمل کرد.توروخدا انقد خودتو اذیت نکن.خداروشکر کن ک مشکلتو میدونیو کلی راه درمان وجود داره.

ساناز آزمایش خیلی چیزاش باید اوکی باشه تادرست نشون بده طریقه گرفتنش طریقه بردنش اینکه بعد چندروز تخل ...

اها

ولی شوهر من اوکی بود همچیش فقط ۵ روز بود انزال نداشت ک بچها گفتن ۵روز مشکلی نیس و مشکل از همسرت بوده😢

ن دیگه نمیخام ریسک کنم میبرمش پیش متخصص اورولوژی ببینم چی میگه

سلام شیما جونم خوبی عزیزم نی نب خوبه فدات گلم ممنون از محبتت 😘😘😘

روژا جون آزمایشت ریسک زده؟؟ ۱به چند؟نمیرسم همه ی پیامارو بخونم.مرحله اولو میگی؟؟