2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست
سلام عزیزم.خوبی؟؟خدارو شکر پیام دادی خیلی تو فکرت بودم.خدارو شکر اول نینی سالمه و بعدم گلپسر.خیلی خو ...

سلام به روی ماهت. چطور مطوری؟ قربونت مرسی فعلا که ۱۰۰ درصد نیستم پا در هوام😕

خودتو ناراحت نکن ان شالله به این زودیا با خبر های خوش میای میدونم انتظار خیلی سخته خدا خودش زودتر همه بچه های تاپیک رو از انتظار دربیاره🤲

خدا جونم دوست دارم! شکرت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یاسمین جان خوبی عزیزم خیلی وقت بود نبودی انشالله که نی نی پسر ۱۹ هفته اشتباه خیلی کم عزیزم خیلی ...

سلام رژا جون خوبی. به به خیلی تبریک میگم تیکردار شدی امیدوارم نی نیت سالم و با جنسیت دلخواهت باشه🌺🤲 

منم که توکل بخدا فقط سالم باشه دخترم باشه قدمش رو تخم چشام هر چی خدا صلاح بدونه فقط از بلاتکلیفی دربیام خوبه

سلام عزیزم خوبی؟؟نی نی کوچولومون خوبه؟خیلی وقت بود ک نبودین .انشالله ک این ویار ها تموم بشه زودتر حا ...

سلام اعظم جون ممنونم. الان دیدم که جواب ازمایشت اومده لطفا نگران نباش ما تو فامیل دو‌مورد داشتیم بچه هاشونم شکر خدا صحیح و سالم بدنیا اومدن

من چند وقت پیش مطب دکتر بودم یه خانمی بنده خدا مسمومیت شدید داشت بخدا عین توپ شده بود دمپایی به زور پاش کرده بود طفلکی عین ادم اهنی راه میرفت هفته ۳۸ بود جالب اینکه با این شرایطش تو هفته های اخر به صورت توریستی اومده بود اینجا زایمان کنه یعنی حداقل ۲۱ ساعت پرواز

پس اصلا بدلت بد راه نده. دعای همه بچه هی تاپیک پشت سرته ان سالله که نی نیت صحیح و سالم بغل میگیری

فقط ما رو هم بیخبر نزار لطفا

سلام عزیزم خوبی  بیا که ما من همدرد بودی ،منم ویار شدید داشتم ،انقدر بالا اوردم که به خاطرش تی ...

سلام شیما جان. اول بارداریت رو تبریک میگم. والا من تا ۱۷ شدید بود روزی تا ۱۵ بار هم حالم بهم میخورد تازه با قرص ضد تهوع☹️

بعدش خیلی بهتر شد ولی این بهتری که میگم برای من یعنی روزی حداقل سه بار بالا اوردن دوباره اونم با قرص

خلاصه داستانیه برای خودش

یعنی هنوزم همون روزی سه بار

ولی ایشالله واسه شما بزودی تموم بشه

[QUOTE=135653989]اره واقعا[/QUOTE

خداروشکر عزیزم که نیاز به بستری نیست.

گلم گفتی یه بارم کیت بزنم.ببین پررنگ تر شد.اولی برا دیروزه.دوتا پایینی برا امروز.ببخش ها ترشحات تخم مرغی هم دارم.از ۱۱صب حساب کنم ببینم چقد پر رنگ میمونه ؟ تا ماه بعد دستم باشه؟یا الان که پر رنگتر شد؟

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎
اره واقعا

بی زحمت کیت منو ببینید.صفحه ۱۵۱۷۷

فک کنم رو پیامتون ریپلای زدم نیفتاد

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎
[QUOTE=135653989]اره واقعا[/QUOTE خداروشکر عزیزم که نیاز به بستری نیست. گلم گفتی یه بارم کیت بزنم. ...

عزیزم از حالا که اوجش هر ۶ ساعت بزار ببین کی کمرنگ میشه تا دستت بیاد چند ساعت پررنگه خیلی عالی رنگ گرفته 

سلام نگین جونم. خدارو شکر چقد خوشحالم کردی چه خبر خوبی من از اولم دلم روشن بود نی نیت گل پسریه🥰 ...

انشاالله که زود خوب خوب میشی عزیزم‌! برای منم ۱۰۰٪ نگفت واسه همین هموز از جنسیت به همسرم و‌بچه ها و بقیه چیزی نگفتم تا انشاالله سونوی بعدی 

خدای مهربان و بخشنده ! من با تمام وجودم به تو اعتماد دارم . ♾🧿✨💫
ن من ک سزارینی م ‌.‌ ماما نه نمیگیرم..چ جراتی داری میخوای طبیعی زایمان کنی من رو مهرسا زیر میزی ب دک ...

اخه من از سزارین میترسم حس بدی دارم بهش نمیدونم چرا هنش میگفتم برا زایمانم استرس نمیگیرم حالا استرس گرفتم همه بهم میگن طبیعی خیلی بهتره کاش خودم دردم بگیره برم بیمارستانمجبور نشم برم آمپولم بزنن 

سلام شیما جان. اول بارداریت رو تبریک میگم. والا من تا ۱۷ شدید بود روزی تا ۱۵ بار هم حالم بهم میخورد ...

ممنون عزیز دلم انشالله هر چی خیر و مصلحت خداست برامون پیش بیاد درست سلامتیشون از هر چیزی مهمتر  الهی عزیزم خیلی اذیت شدی انشالله بسلامتی بقیه ش رو هم سپری کنی و نی نی خوشکلت بغل بگیری عزیزم

اخه من از سزارین میترسم حس بدی دارم بهش نمیدونم چرا هنش میگفتم برا زایمانم استرس نمیگیرم حالا استرس ...

عزیزم نگران نباش درد بوقتش شروع میشه پیاده روی بکنید خیلی حمام برید با اب ولرم مدام شکمتون ماساژ بدید هنوز وقتش مونده استرس الکی به خودت استرس نده من کیسه ابمم خونه پاره شد دوش گرفتم دو ساعت زیر اب ولرم موندم بعدش رفتم بزمارستان اگه حس کردی دردت داره شروع میشه زعفران دم کن بخور تخم شویدم خوبه خرما هم بخور بزار قوی باشی انشالله براحتی و سلامتی زایمان میکنی عزیزم ببخشید اگه با همسرتون همبستر بشید اونم خوبه