2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست
اعظم خانوم برات دعا ميكنم ايشالا هر چ زودتر خودت و ني ني كنار هم باشيد سالم و سلامت

ممنون عزیزم زنده باشی 😘😘😘😘

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
اعظم جان باید هر چه زودتر بری بیمارستان و به دکترت خبر بدن که بیاد چون دفع پروتئین برای مادر خیلی خط ...

عصر نوبت گرفتم نشونش بدم بیمارستان عصر ک نمیاد مطب میره..منم همونجا میرم اگ گفت ک خطرناک میرم بیمارستان بستری شم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنون هزیزم..آزمایشگاه گفت خیلی بالاست ولی زنگ زدم ماما ی دکتر گفت ک لب مرز این رنج برا همه س ولی بر ...

انشالله عزیزم حرف دکتر درست و خطر نداشته باش انشالله عصر با خبرای خوب میای خدا مواظب خودت و تو دلیت قربونت برم استرس نداشته باش 

ای وای من الهی😔خیلی ناراحت شدم این حاملگی هم همش با یه چیزی ادم و‌ شوکه میکنه  حالا غصه ...

ممنون عزیزم‌خدا کنه ب موقع ب دنیا بیاد خیلی کوچیک هنوز

عزیزم اصلا نگران نباش و استرس نداشته باش که برای خودت و نینیت خوب نیست.انشاءلله میری دکتر زود خوب می ...

ممنون عزیزم..انشالله..شرمتده همه تون هم اذیت کردم

بچه ها الان زنگ زدم نیلو میگه دی ان ای بچه بعد 17 روز مشخص نشده تو دستگاه ،دوباره کذاشتیم تو دستگاه ...

ای وای خاک برسرشون با این جواب دهی نگران نباش عزیزم انشالله که مشکلی نیست ندا کنه جوابش بیاد نیازی به امینو نباشه استرس به خودت نده واسه ی خودت و نی نی بده هیچ کاری از دستمون بغیر دعا واستون برنمیاد انشالله بزودی جواب خیلی خیلی خوب میدن خیالت راحت میشه گلم

عصر نوبت گرفتم نشونش بدم بیمارستان عصر ک نمیاد مطب میره..منم همونجا میرم اگ گفت ک خطرناک میرم بیمارس ...

عزیزم خیلی مراقب خودت باش ان شاالله که با دارو کنترل مبشه.خدا نگهدار خودتو و پسر گلت🙏🙏🙏🙏آمپولو بزنی خیالت راحت میشه.دختر منم سی و شش هفته و شش روز بخاطر مسمویت بارداری در آوردن خداروشکر آمپول ریه زده بودم مشکلی پیش نیومد.دستگاه هم نرفت.

وزنم بالا نرفته .ورم ندارم.ولی درد قفسه سینه و سفتی شکم و تاری دیدو دارم.مرسی از راهنماییت حتما میر ...

هر کدوم علامت ها باشه ممکنخ نشونه مسمومیت باشه ممکنه ک کلا برا بارداری باشه ..خوبه ک ازمایش بدی من اورژانسی ک نوشت ۲ روزه آماده شد..انشالله ک بلا دوره

خدانکنه .ای بابا.☹ چقدر بارداری ها سخت شده..ان شاء الله به سلامت بغل بگیریش😍

ممنون عزیزم واقعا سخت شده ..همش هم برا بی تحرکی..هزار بلا سر ادم میاره

سلام اعظم جان خوبی  من صبح سحری برنج خوردم حتی قرص متفورمینمم خوردم ..(باید پایین میومد خب) ر ...

قندت بالاست دوز متفورمین باید بیشتر بشه..اگ باز قندت کنترل نشه با رژیم و قرص دون وقت انسولین میده بهتره ک اصلا اصلا برنج نخوری ...دیگه خودت رعایت کن کمک خودت کن سقط ک ممکنه نشه ولی خوب قند بالا عوارض خیلی بدی روی جنین داره مخصوصا ۳ ماه اول رو اندام هاش ک تشکیل میده فقط خودت ک میتونی کمک کنی..رژیم خیلی مهمه

حتمن بزن عزیزم نگران نباش ...خداتاالان پشت و  پناه مسافرکوچولوت بوده تاآخرشم باهاش هست

ممنون عزیزم..خدا کمک کنه این ۴ هفته هم تموم بشه من ی نفس راحت بکشم 

ممنون عزیزم..خدا کمک کنه این ۴ هفته هم تموم بشه من ی نفس راحت بکشم  

انشاءالله ب کمتررین اذیت وبسلامت  این چن وقتم میگذرونی عزیزم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

اعظم جون به خودت استرس نده فقط یادت نره آمپول ریه رو بزنی . اگه یادت باشه گفتم هدیه هم ۳۶ هفته و شش ...

ممنون عزیزم ...عصر حتما بهش میگم برام بنویسه خیلی میترسیدم زایمان زودرس ک انگار داره سرم میاد