2789

دوست دارم اشپریم خوب باشه و حرفه ایی باشه و همه از دست پختم تعریف کنن چیکار کنم هرچقدرم اشپزی میکنم اونجوری که دلم میخواد نمیشه😫

ماه من🌙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عشق و علاقه مهمه برای تکنیک هم کلاس میتونی بری کارگاه های یک روزه هم هست

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

بابا تو خوبی من حتی یه نیمرو هم یا شور میشه یا میسوزه🥲🥲

مامانم متنفره از آشپزی کردنم

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .

باید پول داشته باشی اشپزی ترکیب مزه هاست ..

چه ربطی داشت🫶🏻😂

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .

عزیزم الهی

دلت برا مامانم بسوزه نه من😂😂😂

آشپز شدن زمان میبره ماهها باید آشپزی کنی تا قلقش دستت بیاد تکرار و تمرین و صبر و حوصله میخواد

درسته متاسفانه من خیلی بی حوصلم حوصله اشپزی پای گاز رو ندارم

ماه من🌙