2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست
بچها ازمایشم امد دفع پروتین دارم دارم دیونه میشم خیلی هم بالاست عصر باید برم دکتر ببینم چ خاکی تو سر ...

ای وای من الهی😔خیلی ناراحت شدم

این حاملگی هم همش با یه چیزی ادم و‌ شوکه میکنه 

حالا غصه نخور انشالله دکتر کنترلش میکنه 

بازم خداروشکر به وقت فهمیدی

ممنون عزیز دلم❤❤

عزیزم اصلا نگران نباش و استرس نداشته باش که برای خودت و نینیت خوب نیست.انشاءلله میری دکتر زود خوب میشی.خدا نگهدار خودت و گلپسرت باشه.

خدایا شکرت🙏🌹و آرزویی که آرزو ماند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزبزم از دکتر ک پرسیدم گفت گاهی با فیار پایین هم دفع پروتین میشه..وقتی وزن یهو بالا بره و ورن ک ...

وزنم بالا نرفته .ورم ندارم.ولی درد قفسه سینه و سفتی شکم و تاری دیدو دارم.مرسی از راهنماییت

حتما میرم ازمایش میدم.چند روزه جوابش میاد ؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچها ازمایشم امد دفع پروتین دارم دارم دیونه میشم خیلی هم بالاست عصر باید برم دکتر ببینم چ خاکی تو سر ...

خدانکنه .ای بابا.☹ چقدر بارداری ها سخت شده..ان شاء الله به سلامت بغل بگیریش😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ای وای خیلی ناراحت شدم اعظم جان نمیدونم چی بگم انشالله نیاز به بستری و زایمان زود پیدا نکنی 😭😭😭😭 ...

ممنون هزیزم..آزمایشگاه گفت خیلی بالاست ولی زنگ زدم ماما ی دکتر گفت ک لب مرز این رنج برا همه س ولی برا زن باردار نشونه خطر...ولی احتمالا باید امپول ریه بزنم ک بچه ریه ها ش برسه 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
انشالله ک میگیره عزیزم

سلام اعظم جان خوبی 

من صبح سحری برنج خوردم حتی قرص متفورمینمم خوردم ..(باید پایین میومد خب)

روزه ام . الان قندم گرفتم ۱۰۶ بود چیکار کنم بنظرم بالاس 😔😔

خاهرم گرف با اینکه یکم خورده بود ولی قندش ۹۲ بود

چیکنم بازم با این قندم حامله بشم بچم سقط میشه؟ دکترم گفتع بود با این قندت حامله هم بشی بچه سقط میشه

آخی عزیزم فداتشم حرص نخور حالا میری دارو میده بهت کنترل میشه استرس نگیر این آخریا به امید خدا انشالل ...

ممنون هزیزم عصر میرم دکتر ببینم چیکار کنم مامت ک گفت فعلا اون قد خطرناک نیست ..بهداشت هم رفتم فشارم ۱۱ بود وزنم هم تو ۴ روز فقط ۲۵۰ گرم اضاف کردم ک گفت خیلی خوبه جون ۱ونیم بالا میرفت کاش کنترل بشه 

وای خدانکنه اشکال نداره بخدابرات دعامیکنم خواهرشوهرمم دوسال پیش اینجوری شدبستریش کردن دوروزخوب شدنگر ...

ممنون عزیزم عصر میرم دکتر ببینم چی میگه امپول بزنم برا ریه یا نه😞

ای وااااای الهی بمیرم خدایا اعظم و نی نی گلش رو صحیح و سلامت نگه دار

وااای خدا نکنه عزیزم...این چه حرفیه...هم وزنم هم فشار کم شده نمیدونم چرا پروتین باز بالاست..البته بهداست هم ماما گفت لب مرزی هنوز خطر جدی نیست ولی باید حتنا دکتر ببینه تا شاید لازم باشه زودتر امپول بزنه برا ریه بچه ک زودتر زایمان کنم

بچه ها الان زنگ زدم نیلو میگه دی ان ای بچه بعد 17 روز مشخص نشده تو دستگاه ،دوباره کذاشتیم تو دستگاه ،شنبه یا یکشنبه دوباره زنگ بزنید شاید حاضر باشه بهش میگم تو 17 روز جواب نداده چجوری تو چهار روز میخاد جواب بده ،بعد بهش میگم اگر این سری هم جواب نداد چی میگه بیا امینو ،بعد بیست روز بهم میگه تازه بیا امینو اعصابم خرده حالم بده 😡😡😡😡😡😡😡😡😡

خاک بر سرشون کنن با این جوابدهیشون ،دوستم بهم خیلی گفت نرم نیلو حرفشو گوش ندادم گفتم نه خوبه ،الان به حرفش رسیدم 

کاش نمیرفتم اونجا 

بچه ها دعا کنید شنبه جواب بدن ،درست باشه ،الکی از سر خودشون باز نکنن ی جواب بدن 😩😩😩😩😩😩

دعام کنید حالم خرابه ،بچمم داره هی دست و پا میزنه انقدر استرس کشیدم.الان 😢😢😢😢

ممنون هزیزم..آزمایشگاه گفت خیلی بالاست ولی زنگ زدم ماما ی دکتر گفت ک لب مرز این رنج برا همه س ولی بر ...

حتمن بزن عزیزم نگران نباش ...خداتاالان پشت و  پناه مسافرکوچولوت بوده تاآخرشم باهاش هست

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

بچه ها الان زنگ زدم نیلو میگه دی ان ای بچه بعد 17 روز مشخص نشده تو دستگاه ،دوباره کذاشتیم تو دستگاه ...

الهی بگردم عزیزم نگران نباش ......خاک توسرشون کنن بااین کاراشون.....انشاءالله ب حق این روزای عزیز خدادلتوشادمیکنه عزیزم...چقد بهم ریختم بیشعورا

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

وای اعظم نمیدونم چی بگم خیلی ناراحت شدم انشاءالله خدا کمکت کنه ونی نیت رو بسلامت بزاره توی بغلت خواهر😔

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم