2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست
نام دیگش اچ سی جی هستش جواب گرفتین؟؟؟

مندماه های که این آمپولاروتزریق میکردمدسروقت شایدیکی دوروزعقب جلوپری میشدم این امپولاخیلی خوبن برای تقویت رحم وفولی عالی هستن من اینجوری شنیدم 

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگم ماما همراه میگیزی؟من شوهرم هی میگه اگه میترسی برات بگیرم نمیترسم فقط میترسم سزارین بشم 

ن من ک سزارینی م ‌.‌ ماما نه نمیگیرم..چ جراتی داری میخوای طبیعی زایمان کنی من رو مهرسا زیر میزی ب دکتر پول دادیم تا راضی شد عملم کنه ...با اینکه سزارین هم درد داره 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
اعظم جونمممم نترس اصلا منم يه عالمه پاهام ورم داشت كلا ورم داشتم رفتم بهداشت بهم گفت واااااااي تا چن ...

قربونت...والا ازمایشگاه و بهداست کاری وا ادم کنن ار نخوای بمیری هم سکته کنی .با حرفاسون ..خین کردن من دلم ۱ هفته ی زندگی ناشتم ..

میگن برای ازاد سازی تخمک هستش

بله هاش ام جی برای ازادسازی تخمک هست هاش سی جی برای تشکیل وکیفیت تخمک هست من اینجوری شنیدم 

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
خداروشکرخیلی نگرانت بودم انشاالاچیزیرنیست بخیرمیگدره لطفابازم ازخودت خبربده بخدانگرانتم 

ممنون عزیزم...خولم خدا رو شکر دکتر هم گفت نرمال ی نفس راحتی کشیدم حالا ۷ و ۸ نوبتم میشه دکتر خودم  برم ببینم چی میگه 

ممنون عزیزم...خولم خدا رو شکر دکتر هم گفت نرمال ی نفس راحتی کشیدم حالا ۷ و ۸ نوبتم میشه دکتر خودم&nb ...

خدارو شکر عزیرم انشالله پیش دکتر خودتون هم میرید مشکلی نداری بهداشت و از فقط بلدن دل ادم خالی کنن والله 

باشه میدونم دیگه حتمااااا رعایت میکنم چاره ای ندارم😔

رعایت کن عزیزم ببین من چ حالیم تازه قبل بارداری چقد وزن کم کردم تو بارداری اصلا نمیشه وزن و کنترل کرد همینجوری برا خودش میره بالا ۲۰ کیلو فعلا اضاف کردم تا زایمان گمونم ۲۵ کیلو وزن بگیرم تا میتونی لاغر کن خودتو ک بارداریت هم سبک و راحت باشه 

سیکلم نمیدونم چندروزه است ازبس پری هام نامنظه سونومیتونم برم یه سونوگرافی روبروی خونمونوهست کی برم ر ...

والا عزيزم من اطلاعاتي در اين مورد ندارم ،ميخواي از دوستاي ديگه بپرس 

ولي خوب سايز فولي هات خوبه فقط بايد پري تو تنظيم كني

ممنون نسرین جون ...زنگ زدم باز از دکتر محل کار شوهرم گفت زیر ۳۰۰ طبیعی کراتین و آنزیم ها کردیم پایین ...

ان شاءالله هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
اوه اوه ، ببین پیام کی و میببنم !؟!!!! ای بی وفا !!! بی خبرم گذاشتی رفتی ؟!!! بازم خداروشکر پیدات شد ...

سلام نگین جونم. خدارو شکر چقد خوشحالم کردی چه خبر خوبی من از اولم دلم روشن بود نی نیت گل پسریه🥰

چشم حتما میام سر میزنم اگه این تهوع لعنتی بزاره💋💋💋

خدا جونم دوست دارم! شکرت...
رعایت کن عزیزم ببین من چ حالیم تازه قبل بارداری چقد وزن کم کردم تو بارداری اصلا نمیشه وزن و کنترل کر ...

اره میدونم وضعیت تورو..

من اگه ۲۰ کیلو اضاف کنم گامبالو میشم باید جلو خودمو بگیرم

تصمیم دارم باردار بشم اضافه خوری نکنم اصلااا