2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست

👌تفاوت ایشاالله ، انشاالله و ان شاءالله درکجاست؟؟

↻ ایشاالله: یعنی خدا را به خاک سپردیم (نعوذبالله) (استغفرالله)

↻ انشاالله: یعنی ما خدا را ایجاد کردیم (نعوذبالله) (استغفرالله)

↻ ان شاءالله: یعنی اگر خداوند مقدر فرمود (به خواست خدا)

انتشار دهیم تا اشتباه نکنی

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

👌تفاوت ایشاالله ، انشاالله و ان شاءالله درکجاست؟؟ ↻ ایشاالله: یعنی خدا را به خاک سپردیم (نعوذبا ...

میشه کیتمو ببینی نظر بدی گلم؟؟ صفحه ۱۴۰۳۳ از روز ۱۶ مثبت میشه ولی امروز روز ۱۸ ام ازاد نشده هنو کیت آخریو امروز صب زدم ۱۸ سیکلمم کلافه شدما.. هنو ازاد نشده ینی

ما شکم سوممونه مریم جون زیاد بعید نیس !!!! 

آره نگین جون اونیکی بارداریام خیلی موارد و متوجه نشده بودم اما این فرق می‌کنه نمی‌دونم چون توجه میکنم اینجوریه یا ن؟

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
👌تفاوت ایشاالله ، انشاالله و ان شاءالله درکجاست؟؟ ↻ ایشاالله: یعنی خدا را به خاک سپردیم (نعوذبا ...

آفرین فاطمه 👏👏👏

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
آره نگین جون اونیکی بارداریام خیلی موارد و متوجه نشده بودم اما این فرق می‌کنه نمی‌دونم چون توجه میکن ...

دقیقا مریم جون منم مثل خودت !!! اون دو تای دیگه رو اصلا دقت نکردم و یادم‌هم نیس !!! اما این و از قبل مثبت بی بی چک‌مو به مو حس میکنم 😅

خدای مهربان و بخشنده ! من با تمام وجودم به تو اعتماد دارم . ♾🧿✨💫
خواهش میکنم سوال داشتی بفرما از پاسخای حرفه ای راهنماییت کنم😀😂 کجااااااییییی دختر مردم از بش دنبا ...

چشم سوالی داشتم مزاحمت میشم😉😉

دیدم سانازی کیتتو هنوز پرنگه آزاد نشده گفتی دیشبم اقدام نداشتی چ بهتر همین امشب برو اقدام خیلی عالیه کیتت خط پایینی پرنگتره ینی احتمال قوی تا ۱۲ساعت آینده آزاده

موفق باشی

وای بخدا باسن‌م درد میکنه انقد درازنشست رفتم  چیکنم من 😭

یکم دیگ تحمل کن ان شاالله تا شب آزاد میشه در عوض نتیجه خوبی میگیری

میشه کیتمو ببینی نظر بدی گلم؟؟ صفحه ۱۴۰۳۳ از روز ۱۶ مثبت میشه ولی امروز روز ۱۸ ام ازاد نشده هنو کیت ...

ن هنوزآزادنشده ...چن ساعت دیگ آزاده..برافاطمه م میفرستم.نظرشوبده

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

دقیقا مریم جون منم مثل خودت !!! اون دو تای دیگه رو اصلا دقت نکردم و یادم‌هم نیس !!! اما این و از قبل ...

آره بابا من از ده روز مونده ب موعدم حسش میکنم شایدم احساسمون قوی شده😍😁

اها میخام هم امشب برم اقدام هم صبح 

آره اقدام امشبت مهمه چون مقارن میشه با آزاد سازی تخمک 👌

یکم دیگ تحمل کن ان شاالله تا شب آزاد میشه در عوض نتیجه خوبی میگیری

باش.. فقط یه کیت دارم اونم شب میزنم نمیتونم بیام بگم براتون بستمم نیم ساعت دیگه تموم میشه آزادم نمیتونم بیام شوهرم فهمیده دیشب پدرمو دراورد .. گفته تا عید بسته نمیخرم برات.. برام دعا کنین مریم خواهری😭 باردار بشم حتما میام میگم براتون..اگه ببینم همچنان پررنگه چه کنم؟ یا اگه کمرنگ باشه چکنم