2777
2789

دختر خواهرشوهرم خونمون بود در خونمون باز بود دوبار باد این در رو کوبید 

پدرشوهرم و برادرشوهرم از بالا طوری داد زدن اونو ببندین دا واقعا ترسیدم 

اینم بگم‌هزار بار صبح تا شب صداشون اذیتمون میکنه چیزی نمیگیم یه خواب درست حسابی از دستشون نداریم کفری شدم  حالا با یه بار صدای ما اومد اونجوری از خود بیخود شدن 

شب قراره ببینمشون مطمئنم‌میگم چرا اون‌در اونجوری بسته میشد چه جوابی بدم 

چقدر درگیر هستید واقعا برای هر موضوع جزئی حیف اعصاب و روحتون نیست بیخیال

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه متنفرم از این که با خانواده شوهر یه جا زندگی کنی حتی تو یه شهر اصلا چرا باید جواب پس بدی؟!

اینو بیا به اینایی بگو که واسه خاطر این که شوهر کنن هر خفت خواری رو قبول میکنن حتی به قیمت رفتن خونه مادر شوهر زندگی کردن حاضرن هر بد بیراهی بشنون ولی شوهرم کنن 

طبق تاپیک های قبلی شما کلا برای هر کاری دنبال یه حاشیه هستی از مادر خودتون بگیر تا پدر شوهر

خب مهمون داشتن مدام صدای کوبیده شدن در اومده جلوی مهمون خجالت کشیدن تذکر دادن

سوال کردن بگید بچه حواسش نبود در باز مونده بود کوبیده شد

لازم نیست اینقدر همه چی رو پیچیده کنید

مستاجر باشی نون نباشه بخوری ولی دور باشی حداقل اعصابت آروم باشه بدون دخالت حرف مفت

گرچه. الانم دخالتو دارن ب مرحله ای رسیدم میگم اینا ک ب هرحال هرکاری دلشون میخاد میکنن تا کی دستشویی و خونه گند مردم رو تمیز کنم 🤢دیگه تحمل ندارم😔