2777
2789
عنوان

گربمو پیدا نمیکنمممم

94 بازدید | 10 پست

گربم ۱۲ روزس دیروز آوردیم خونمون 

رفته قائم شده یبار پیداش کردم گرفتمش 

دوباره قائم شده 

شماهایی که گربه دارین یا تجربه میدونین چیکار کنم؟

دیروز یه وعده فقط شیر خشک گربه خورد 

میدونین باید چیکار کنم؟ 

چطوری پیداش کنم؟

خودش گرسنه بشه میاد؟

آقایون در خواست ندین❗️حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧

گوشت یا ماهی یا مرغ بپز بزار تو حال بوش میاد باعث میشه هرجا هست بیاد بیرون

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته بیرون از خونه

نه در خونه همه بستس مطمئنن تو خونس

آقایون در خواست ندین❗️حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧

احتمالا خجالتیه یا ترسیده🥹

اوم میگم شاید بعد چند روز بهمون عادت کنه