2777
2789
عنوان

خواهر متاهلم میگه چرا کارای خونمون نمیکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 58 پست
شوهر خواهر خوبی داری که اجازه داد بری خونشون چندماه بمونی کس دیگه ای بود تحمل نمیکرد

وقتی با ماهی ۲ تومن داره برای بچه هاش پرستار میگیره چرا بگه نه نیاد؟ قیمت پرستار خیلی بیشتر از این چندرغازاست

تا کی این ادامه باید ادامه داشته باشه به مامانت بگو خسته شدم و نمتونم دیگه

مامانم یکی فقیر تر از خودم 

همین خواهرم کمکش می‌کنه 

بقیه خواهر برادرام هیچ به فکر خودشونن 

این خیلی بهتره 

من حرفم اینه کاش روال زندگیم دست خودم بود 

کاش مشکل مالی نداشتم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم یکی فقیر تر از خودم همین خواهرم کمکش می‌کنه بقیه خواهر برادرام هیچ به فکر خودشونن این خیلی به ...

خاستگار اومد راجبش فکر کن 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

کاش و اینا فایده نداره

ببین اولش سخته بعدش خجالتت میریزه

بخداصد شرف داره

انقد ترسیدی نمیخوای از لاکت بیای بیرون 

تو جامعه باشی خواستگارم پیدا میشه اگر بخوای ازدواج کنی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
خب برو خونه خودت نمون پیشش تو که اذیتی

عزیزم شما اصلا متوجه حرفا من نمیشی 

مامانم منو فرستاده اینجا میگه چند ماه برو در حدی داشته باشی برا خودت وسایل برای دانشگاه بخری 

برم پیش مامانم بعدش چیکار کنم 

تا آخر عمر که اینجا نمیام 

اگه کار داشتم 

نمیومدم 

مجبورم 

فقط خواستم اینجا درد دل کنم 

چرا اینقدر به آدم حس بد میدین

خاستگار اومد راجبش فکر کن

خواستگاری که بشه برای زندگی بهش فکر کرد سمت من نمیاد 

چون خونوادم وضع مالی خوبی ندارن 

الان همه دنبال دختر پولدارن که بابای پولدار داشته باشه 

خواستگاری که بشه برای زندگی بهش فکر کرد سمت من نمیاد چون خونوادم وضع مالی خوبی ندارن الان همه دنبال ...

هعیی چی بگم 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

کاش و اینا فایده ندارهببین اولش سخته بعدش خجالتت میریزهبخداصد شرف دارهانقد ترسیدی نمیخوای از لاکت بی ...

اره خودمم حالم بهم میخوره از این ورژن خودم 

اگه از اول اینجوری بودم طبیعی بود برام چون چند سالیه اینم 

بدم میاد از خودم 

حتی اگه خودیام خجالت میکشم 

تو یه اتاق خودم زندان کردم 

اظطراب اجتماعی هزار کوفت دیگه دارم 🥲

عزیزم شما اصلا متوجه حرفا من نمیشی مامانم منو فرستاده اینجا میگه چند ماه برو در حدی داشته باشی برا خ ...

خب پس یه امیدی هست که خرج دانشگاه درمیاد

همین روزنه امید بچسب و سعی کن بهش فکر نکنی که شرایط سختتر واست بگذره

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند

برو تو شهر خودتون کار پیدا کن 

هم عزت نفس پیدا میکنی 

هم اعتماد به نفست بهتر میشه 

هم منت کسی رو سرت نیس

فروشندگی . رستورانی . فست فودی . تایپ و ..... بالاخره پیدا میشه 

اگه بموتی زیر دست مردم تا اخر عمر توسری خور میمونی 

اینا رو واسه خودت میگم اولاش سخته ولی کم کم تو جامعه بری قوی میشی 

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

ان‌شاالله هرچه زودتر شرایط مالی برات تغییر کنه

در مورد الان، بنظرم شرایط سختی داری ولی سعی کن خودت سختتر نکنیش 

چندبار گفتی از خواهرت و کمک‌هایی که میکنه راضی هستی، اینو به خودش هم بگو که بدونه قدردانی کردی

ولی در مورد بیش از توان و ظرفیتت کار کردن، خیلی دوستانه باهاش حرف بزن... بگو گاهی نیز به استراحت داری، و خواهرزاده هات هم بهتره که یه خاله سرحال داشته باشن 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
خواستگاری که بشه برای زندگی بهش فکر کرد سمت من نمیاد چون خونوادم وضع مالی خوبی ندارن الان همه دنبال ...

همه ی همه ام نه

با همسطح خودت میتونی ازدواج کنی منظورم کسیه ک خانوادش خیلی معمولین

پسره خودش تلاشگره و هدفمند برای اینده اینجور ادما اکثرا دنبال دخترای قوی خودساخته میرن

فقط باید یکم رو خودت کار کنی

مطالعه و تمرین کن برای بهتر شدنت از لحاظ روحی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️