2777
2789
عنوان

خواهر متاهلم میگه چرا کارای خونمون نمیکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 58 پست
برو کار کن کافه ای جایی که انقدر منت نزاره سرت چند سالته؟

خونوادم مذهبین نمیزارن 

یعنی حوریه که این شرایط از لحاظ مامانم برا من خیلی خوبه نباید از دستش بدم 

زندگی سگی دارم متاسفانه 

۲۴سالمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ۳ ماه ۶ میلیون یا ماهانه ۶ میلیون میده؟؟

کلِ سه ماه شش میلیون 

برا پول نیومده بودم 

برا تعطیلات 

خودش گفت این پول بهت میدم 

ولی در ازاش این خواسته ها داره ازم 

شوهر خواهر خوبی داری که اجازه داد بری خونشون چندماه بمونی کس دیگه ای بود تحمل نمیکرد

خب داره ازش کار میکشه 

مفتی ک نیست

الان اگر پرستار میگرفت برا بچهاش بیشتر میشد

تازه این اشناست خیالشم راحته

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
کلِ سه ماه شش میلیون برا پول نیومده بودم برا تعطیلات خودش گفت این پول بهت میدم ولی در ازاش این خواست ...

واسه چی برای تعطیلات خونه مردم چند ماه میری ؟ زشت نیس؟

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

ینی فروشندگی و منشی هم نیس تو شهرتون؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
خب داره ازش کار میکشه مفتی ک نیستالان اگر پرستار میگرفت برا بچهاش بیشتر میشدتازه این اشناست خیالشم ر ...

میگه واسه تعطیلات میرم 

خوب خونه خودش بمونه 

خونوادم مذهبین نمیزارن یعنی حوریه که این شرایط از لحاظ مامانم برا من خیلی خوبه نباید از دستش بدم زند ...

تا کی این ادامه باید ادامه داشته باشه 

به مامانت بگو خسته شدم و نمتونم دیگه

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

واسه چی برای تعطیلات خونه مردم چند ماه میری ؟ زشت نیس؟

چون خواهرم تنهاست 😐 شوهرش یه شهر دیگه سرکاره 

خودش یه شهر دیگه 

اینقدرم آدم بیشعوری نیستم که اگه با شوهرش زندگی میکرد 

سه ماه خونش باشم عزیزم 

ببین من جات باشم کلا برای هیچ چیزی به کسی باج نمیدم 

بلاخره باید ی راهی وجود داشته باشه

ینی فروشندگی و منشی هم نیس تو شهرتون؟

هست از اونجایی که خجالتیم و اعتماد به نفسم پایینم 

میترسم 

اصلا این شرایط چیزی از اعتماد به نفس در من نزاشته

اینم بگم من اصلا آدم ضعیف و خجالتی نبودم 

مشکلات زندگی اینجوریم کرد /:

چون خواهرم تنهاست 😐 شوهرش یه شهر دیگه سرکاره خودش یه شهر دیگه اینقدرم آدم بیشعوری نیستم که اگه با ش ...

اگه خودخواهه و منت سرت میذاره و اذیتت کرده اخلاقش 

تو هم خودخواه باش و به خاطر تنهایش نرو پیشش

بمون خونتون 

بذار برای امدنت التماس کنه