2777
2789
عنوان

ازدواج برای چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3708 بازدید | 192 پست

ببين تو يه روزي به يه سني ميرسي كه ديگه خودتي و پدر مادر پيرت كه رو مختن و حوصله نداري اون موقعه كه به فكر ازدواج افتادي هيچ كيس منايبي نيست خودتم اون زيبايي سابق رو نداري

ازدواج لازمه زندگی هست

مگر اینکه نیاز جنسی به صورت نامشروع برطرف بشه

من خودمم سن استارتر بودم نفسم از جای گرم در میومد و به ازدواج حتی فکر هم نمیکردم و همین حرفا رو میگفتم

حالا که سنم داره بالا و بالاتر میره فهمیدم اشتباه بزرگی کردم

الان احساس تنهایی شدیدی دارم

میگم مگر اینکه دختر به طریق نامشروع و گناه آلود نیازهای جنسی و عاطفی خودشو پاسخ بده، منی که اینکارا رو نمیکنم ضربه تنهایی و فشار جنسی رو هم دارم میکشم ☹ فقط بخاطر کله خر بودنم در سال‌های گذشته که نیاز چندانی حس نمیکردم و ازدواج رو چرت میدونستم

به علاوه زندگی تو خونه پدر و مادر تا یک سنی خوبه و بعد از اون میره رو اعصاب

لطفاً برای من دعا کنید 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين تو يه روزي به يه سني ميرسي كه ديگه خودتي و پدر مادر پيرت كه رو مختن و حوصله نداري اون موقعه كه ...

افرین دقیقااا

دیدم از نزدیک

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

ببين تو يه روزي به يه سني ميرسي كه ديگه خودتي و پدر مادر پيرت كه رو مختن و حوصله نداري اون موقعه كه ...

ون گفتم مستقل نگفتم تا سن بالا خونه پدرو مادر بمون با که 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
ازدواج لازمه زندگی هستمگر اینکه نیاز جنسی به صورت نامشروع برطرف بشهمن خودمم سن استارتر بودم نفسم از ...

مجردی رو حونه پدر و مادر نگفتم 

همه اون چیزایی که من نوشتم رو داشتی ؟

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
مجردی رو حونه پدر و مادر نگفتم همه اون چیزایی که من نوشتم رو داشتی ؟

دقیقا مو به موی چیزایی که تو میگی و نوشتی رو منم عینا میگفتم و اعتقاد داشتم

الان به خام بودن اون زمانم میخندم و حرصم میگیره که چرا خودم این کار رو با زندگیم کردم

از من درس عبرت بگیر و اصلا به چشم غرور به ازدواج نگاه نکن ان شاءالله عاقبت خیر و خوشبخت میشی 

لطفاً برای من دعا کنید 😍
ون گفتم مستقل نگفتم تا سن بالا خونه پدرو مادر بمون با که

عزيزم با اين تورم و اينا اومديم و تو حالا حالا خونه نگرفتي حتي اگر هم بگيري نميتوني با داستان تنهاييت خيلي كنار بياي ، ازدواج يه نياز فطريه تو نميكتوني بگي كه نه چون تو اجتماعي هستي بلاخره بهش نياز پيدا ميكني اگر باهاش موافق نبودي الان دوست پسر نداشتي

عزيزم با اين تورم و اينا اومديم و تو حالا حالا خونه نگرفتي حتي اگر هم بگيري نميتوني با داستان تنهايي ...

دوست پسر داستن چه ربطی داره 

اینم تو ضیح دادم بیشتر حکم دوسته تا دوست پسر 

مغلطه چیه 

بعدشم چون تورمه باید رفت با یه نفر دیگه ازدواج مرد تا اون نیاز های شما رو تاییم کنه چون بیچارگی به نظر می رسه

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

سلام خوبی گلم

میگم شما و کاربر تاول با هم دوست بودین؟

من ی بار کاربریشو دیدم انگار آخرین تاپیکیش مال ۲ تا ۳ سال پیش بوده 

دیگه نمیاد سایت؟

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

تو منی یا من توام اخه چرا انقدر شبیه منییی

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

موافقم 

منم نمیخواستم اینقدر مامانم نشست زیر پام!!!!!!! 

متنفرم ازش امیدوارم بره برنگرده ب حق عزای پیامبر

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰