2777
2789
عنوان

ازدواج برای چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3708 بازدید | 192 پست
سلام خوبی گلممیگم شما و کاربر تاول با هم دوست بودین؟من ی بار کاربریشو دیدم انگار آخرین تاپیکیش مال ۲ ...

سلام خیر متاسفانه ایشونو نمی شناسم 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
سلام خیر متاسفانه ایشونو نمی شناسم

اوکی مرسی گلم

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اخر نمیشه تنها زندگی کرد بشخصه از تنهایی خوشم نمیاد ...تا اخر عمر هم سخته با خانواده زندگی کردن ا ...

من تنهایی رو واقعن ترجیح میدم 

بعدشم شما می تونید دوستانتونو داشته باشید تمام تایم روزتون پر کنید قرار نیست کل روز داخل خونه بمونید 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
من تنهایی رو واقعن ترجیح میدم بعدشم شما می تونید دوستانتونو داشته باشید تمام تایم روزتون پر کنید قرا ...

هر ازدواجی بد نیست که . هست؟ 

بنظرم دوست جای خانواده رو نمیگیره

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

این تاپیک از طرف یه دختر زیر ۲۵ ساله

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

نه از طرف یه ادم ۲۴ ساله که مستقله و نیازی له ازدواج در خودش نمی بینه

خب درست حدس زدم البته خوبه ها ولی تا یه سنی ادم کلش باد داره 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

معذرت میخوام ولی شمایی که وضعت خووبه چ نیاز ب ازدواج داری؟

دقیقا تو تاپیک نوشتم همینو 

نه فقط وضعیت خوبم به چندبن وند علت نیازی به ازدواج نیست 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...