2777
2789
عنوان

ازدواج برای چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3709 بازدید | 192 پست
کی گفته زندگی امروزی آرامش درونش صفره؟به دست آوردن آرامش نیاز به تلاش و از خود گذشتگی دارهگرچه خود ا ...

عامو برای بار هزارم مجرد بودن با افسرده بدبخت تنها فرق داره 

دوم چرا باید یه نفر رو وارد زندگیم کنم که به خاطرش خود گذشتگی کنم !

تلاش برای یه نفر دیگه 

خیلی ممنون خودم الویت دارم 

اینا که حرفهایهه یه عمر گفته شده عقل سلیم چی میشه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عامو برای بار هزارم مجرد بودن با افسرده بدبخت تنها فرق داره دوم چرا باید یه نفر رو وارد زندگیم کنم ک ...

امیدوارم وقتی به این باور برسی که چیزی تو مجرد موندن نیست که هنوز فرصت برای ازدواج داشته باشی،موفق باشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

من با یک آقایی  حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و گفتن فقط ۱۴ تا سکه ، بعدم ک اومدن خونمون مامانش گفت من سرویس چوب رو کامل نمیخرم ققط مبل و تخت ، بعد ک رفتن من به آقا میگفتم ک چرا اینجوری برخورد کردید چرا این حرفا میگفت زنگ بزن پیام نده زنگ زدم گفتم باید سرویس چوب کامل بخرید گفت نه الان کسی میز تلویزیون نمیکنه تو خودت تخت نداری یک کاری نکن همون تختم نخرم بعد بهش گفتم انگشتر نشون باید بیارید گفت الان کسی نشون نمیبره بعدم ممکنه گم بکنی منم عصبی شدم گفتم یعنی چی اون از وضع مهریه اینم ک اینطور گفت من اگه میخواستم مهریه زیاد بدم تو رو نمیگرفتم خلاصه بحث مون شد و اون آقا رفت خونه و بهم زد ، بعد دو هفته باز اومد کفت مامانم گفته با هم صحبت کنید بهش بگو اگه با همون شرایط قبل راضیه ما دوباره بیایم ، منم چون دوسش داشتم قبول کردم منتها به شوخی بهش،میگفتم ک سمت خونه ما نیای و بابام کله ت رو میکنه بهم زدی و پدرم دیگه ۱۴ تا سکه رو قبول نمیکنه خلاصه قرار بود زنگ بزنن ک مامانم پیامش رو روی کوشی من میبینه بهش پیام نیده ک آقای محترم چرا مزاحم دختر من میشی اونم بهش بر میخپره و میگه ما بدرد هم نمی خوریم و میرههه تا سه ماه بعد دوباره میاد و مامانش رو راضی میکنه میان خپاستگاری مادر دوباره میگه من نشون نمیارم سرویس چوب هم میز آرایش نمیخرم چون لازم نمیبینم یک تاریخ کاغذ نویسی همونجا تعیین میکنیم بعد ک خانواده پسر میزن مادرم یادش میفته اون تاریخ خواهرم و شوهرش نمی تونن بیان زنگ میزنه به مادر پسر عذر خواهی میمنه و میکه تاریخ رو جابجا کنیم از اون ور دسر به من میگه چرا عوض کردین تاریخ رو و اصرار ک همون تاریخ قبلی باشه منم میگم من کاری از دستم بر نمیاد به مامانت بگو ببین میتونه درستش کنه خلاصه همون جا مادرش زنگ میزنه میکه یا همون تاریخ قبلی یا هم دختر تون و پسر من خوشبخت بشن و همه چیو بهم میزنه

و استدلال مادر پسر این بوده ک چون شما تاریخ رو جابجا کردید به من و همسرم بی احترامی شدت و اینکه جرا مادرت گفته نشون بیارید ، من سر عقد سرویس برات خزیده بودم ک بدم

اما حالا پسره ازدواج کرده و مادره همه اینا رو براش از ما بهترون برده

دیدگاه تون چیه ؟؟

و پسره الان میگه اگه به مامانو میگفتی جشم الان من و تو با هم بودیم

الان بیشتر مردها با نظر شما موافق هستند برای همین هست که ازدواج نمی‌کنند. و تو سن ۳۵ یا ۴۰ به فکر ازدواج می‌افتند 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

هرکسی عقاید و افکاری داره 

یکی دوست داره ازدواج کنه

یکی دوست نداره و از ازدواج فراریه 

نمیشه گفت یکی شون اشتباهه چون صرفا با عقاید ما سازگار نیست 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

ازدواج خوب کمه چون ادم نرمال چه دختر چه پسر خیلی کم شده  بعد ازدواج هم موضوع نگهداشنش هست زنای خراب زیادن متاسفانه و عطش تور کردن و تیغیدن   راستش من به شخصه حوصله نگهبانی دادن ندارن پس کنکله

من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...

از همون اول هي تو كارتون نه ميومد و درست نبوده معلوم نبود بعده ميخواسته چه بلايي سرت بياره مادره

من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...

اگر اون آقا ازدواج کرده نباید باهاش در ارتباط باشید ، درضمن تحمل همچین مادرشوهری بسیار سخت هست .

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)